Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Το δημογραφικό πρόβλημα μας «τελειώνει» (Βίντεο). Του Γιώργου Φαρμάκη

Το δημογραφικό πρόβλημα μας «τελειώνει» (Βίντεο)
Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 στην Ελλάδα ζούνε  10.815.197 Έλληνες. Να σας θυμίσω ότι από το 2010 έως σήμερα 5000 Έλληνες  το λιγότερο,  έδωσαν τέλος στην ζωή τους. Ζούμε σε μια περίοδο οικονομικής ύφεσης και περνάμε την χειρότερη περίοδο της μεταπολεμικής περιόδου. Ο ανθός στην ουσία της Ελληνικής κοινωνίας...
που αποτελείται από τους νέους επιστήμονες  «έχει» μεταναστεύσει στο εξωτερικό. Όπως είναι λογικό, η υπέρογκη φορολόγηση «έκανε»  πολλούς επιχειρηματίες να εγκαταλείψουν την Ελλάδα και να ανοίξουν επιχειρήσεις σε χώρες οι οποίες έχουν χαμηλότερη φορολόγηση. Σε κανένα επίπεδο δεν υπάρχει θετικό νέο για την σημερινή Ελλάδα και το χειρότερο είναι ότι λίγοι ενδιαφέρονται για αυτή την κατάντια.
Αυτά είναι  τα αποτελέσματα της σκληρής μνημονιακής επιτήρησης όπως παρουσιάστηκαν σε ρεπορτάζ  της Κρατικής τηλεόρασης:
Είναι τουλάχιστον απίστευτα στενάχωρη αυτή η κατάσταση και το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει ορατός δρόμος διαφυγής στα κοντά. Η Ελλάδα, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα που έχουμε δεν πρόκειται να αντέξει για πολύ ακόμα και όπως φαίνεται εμείς οι Έλληνες μπορούμε να ελπίζουμε μόνο σε ένα θαύμα. Είναι άσχημα και στενάχωρα όλα αυτά τα κακά που μας συμβαίνουν. Δυστυχώς το σχέδιο IRON MOUNTAIN το οποίο έκανε γνωστό στο κοινό ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, έχει πετύχει τον στόχο του στην Ελλάδα. Πολύ συνοπτικά να σας αναφέρω ότι το σχέδιο IRON MOUNTAIN «έχει» ως στόχο την μείωση των λαών χωρίς να πέσει σφαίρα.

3 σχόλια:

  1. Αντί για Ευχές… Βαρά Καμπάνες ο Στρατηγός Φράγκος και δεν είναι για τα Χριστούγεννα!

    https://taxalia.blogspot.gr/2017/12/blog-post_841.html (αξιζει να διαβαστει ολο,αναλυση του στρατηγου φραγκου οπου αναδεικνυει με πινακες το δημογραφικο προβλημα και το προβλημα της υπογεννητικοτητας,υποδεικνυει και καποιες προτασεις πριν ειναι πολυ αργα)

    · → σχολιο μου:
    παμε για αλλο ενα αρνητικο ρεκορ,για πρωτη φορα φαινεται οτι η χρονια 2017 εκλεισε με τον αριθμο των γεννησεων να ειναι κατω των 90000 γεννησεων!!!

    επιπλεον κατα μεσο ορο τα τελευταια χρονια το 15% αφορουν γεννησεις αλλοδαπων με αυξητικη ταση(τα ανεπισημα στοιχεια ειναι ακομη πιο δραματικα),και φυσικα ο αριθμος των γεννησεων απο ελληνιδες μητερες ειναι πλασματικος καθως στις γεννησεις ελληνων συμπεριλαμβανονται και οι γεννησεις των ελληνων τσιγγανων και ελληνων μουσουλμανων της θρακης αλλα και ελληνοποιημενων αλλοδαπων,τα πραγματα δηλαδη ειναι ακομα χειροτερα παμε για πληρη εξαφανιση,

    αφαιρεστε λοιπον απο το συνολο των γεννησεων τους αλλοδαπους,ελληνοποιημενους,ελληνες τσιγγανους και ελληνες μειονοτικους και αναρωτηθειτε μετα ποσοι γηγενεις ντοπιοι γεννιουνται ακομα σε αυτον εδω τον τοπο,
    προσθεστε επιπλεον τον παραγοντα της συνεχους αυξανομενης μεταναστευσης ελληνων προς το εξωτερικο και παραλληλα της συνεχιζομενης λαθρομεταναστευσης-εισβολης στην πατριδα μας για να καταλαβετε που οδηγειται η χωρα σε συντομο χρονικο διαστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Συνοπτικά για άλλη μια φορά τι μπορεί και πρέπει να γίνει άμεσα έστω και στο παρά πέντε(προυποθέτει πατριωτική κυβέρνηση),επαναλαμβανω η λυση ειναι απλη αν θελουν πραγματικα να λυσουν το μεταναστευτικο και να προστατεψουν επιτελους τον λαο μας και το εγχωριο εργατικο δυναμικο:

    1)Επιβολή ισχυρών και σοβαρών αντικινήτρων και εμποδίων (εμφανών και μη)προκειμένου ο ιδιωτικός τομέας /οι επιχειρήσεις(το ίδιο και για δημόσιο-δήμους) να μην τους συμφέρει να απασχολούν και να προσλαμβάνουν αλλοδαπούς π.χ.υψηλότερη φορολογία /υψηλότερες εισφορές/ υψηλότερα δημοτικά τέλη/περισσότερα ένσημα,επιβολή γλωσσικών κριτηρίων κλπ….. Σήμερα, αν είναι δυνατόν, γίνεται ακριβώς το αντίθετο επιδοτούνται επιχειρήσεις προκειμένου να προσλάβουν αλλοδαπούς.
    Άλλη λύση δεν υπάρχει.Αυτή η πρόταση πρέπει να εφαρμοστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα,σε διαφορετική περίπτωση τελειώσαμε. Ταυτόχρονα και οι υποχρεώσεις των αλλοδαπών απέναντι στην πολιτεία να είναι τόσο υψηλές ώστε να μην μπορούν να σταθούν πουθενά όρθιοι ( σήμερα γίνεται ακριβώς το αντίθετο). Μόνο έτσι θα χάσουν τις άδειες παραμονής-εργασίας τους και θα ξεκινήσουν άμεσα μαζικές απονομιμοποίησεις,όπως επίσης θα πρέπει να κοπούν άμεσα και όλων των ειδών τα επιδόματα (π.χ. οικογενειακά επιδόματα ,επίδομα θέρμανσης, επίδομα ανεργίας,δωρεάν υγεία-παιδεία κλπ…),ώστε ο συνδυασμός όλων των παραπάνω να οδηγήσουν και να καταλήξουν σε μαζικές απονομιμοποιήσεις.Έχει λοιπόν η κυβέρνηση την τόλμη να το επιβάλει ;Δυστυχώς όχι.

    2)Επενδυση στην τεχνολογια

    Η χρησιμοποίηση ανειδίκευτων αλλοδαπών τα τελευταια 20 χρόνια εκτός από την πτώση των μισθών(για να μην αναφερθούμε σε όλα τα αλλά πληθυσμιακή αλλοίωση,εγκληματικότητα,ασθένειες κλπ...) είχε ως αποτέλεσμα την έντονη υστέρηση στην τεχνολογική ανάπτυξη της παραγωγικής διαδικασίας και δραστηριότητας στην χώρα μας με αποτέλεσμα να μην είμαστε ανταγωνιστικοί και παραγωγικοί, να αυξάνεται το τελικό κόστος των προϊόντων και να αυξάνεται έτσι συνεχώς ο εποικισμός της Ελλάδας(με ότι αρνητικό αυτό συνεπάγεται).

    Σε όλες τις σοβαρές χώρες επενδύουν στην τεχνολογία και δουλεύουν λίγοι αλλά εξειδικευμένοι εγχώριοι εργαζόμενοι εκτός από την Ελλάδα που προτιμάμε να χρησιμοποιούμε Πακιστανοαλβανούς(έχω αναφερθεί παλαιότερα με δεκάδες παραδείγματα).

    Η τεχνολογια μπορει να σε βοηθησει απο το πιο απλο μεχρι το πιο πολυπλοκο.Επιπλεον η επενδυση στην τεχνολογια,περα οτι επρεπε να εχει γινει καθως εχουν αλλαξει οι εποχες και αντικειμενικα δεν διαθετουμε πλεον πολλα εγχωρια ανειδικευτα εργατικα χερια οπως παλαιοτερα(οπως φυσικα συμβαινει και σε αλλες χωρες του δυτικου κοσμου που ευτυχως επενδυουν συνεχως στην τεχνολογια),θα δημιουργουσε νεες θεσεις εργασιας καθως ο σχεδιασμος της,η μετεπειτα διαφημιση και εμπορια της,η χρησιμοποιηση της,η συντηρηση και η επισκευη σε τυχον βλαβες της κλπ...δημιουργουν θεσεις εργασιας και απαιτουν εξειδικευμενο προσωπικο το οποιο διαθετουμε ως χωρα,αλλα οι πανιβλακες προτιμουν οι ελληνες να μεταναστευουν και να εισαγουν συνεχως μοχαμεντς και δεν καταλαβαινουν οτι καποια στιγμη αυτο θα οδηγησει σε μια εκρηξη με τεραστιες αρνητικες συνεπειες για την πατριδα μας.

    3)το μονο που σωζει ελλαδα (και κυπρο)περα απο κινητρα για γεννησεις ειναι ο ελληνισμος του εξωτερικου: ισχυρά κίνητρα για προσέλκυση Ελλήνων εργαζομένων του εξωτερικού(οποιαδήποτε γενιάς) στα πρότυπα του ΙσραήλΟυγγαρίας κλπ....Φορολογικά-εργασιακά κίνητρα για έλληνες επιστήμονες/επιχειρηματίες/εργαζόμενους-εργατες,δωρεάν διαμονή για τα πρώτα 10 χρόνια κλπ....σε συνδυασμο με μια σοβαρη αποκεντρωση που θα αφορα τοσο επιχειρησεις οσο και ανθρωπους,βεβαια ολα αυτα προυποθέτουν πατριωτική κυβέρνηση

    4) χρησιμοποιήση χρονικών συμβάσεων εργασίας σε περίπτωση ανάγκης αλλοδαπών για το πού, το πότε, από που, για το πόσοι και όταν χρειαστούν ώστε να εργαστούν στην Ελλάδα ως contract workers και μετά τη λήξη της σύμβασης να επιστρέψουν στις πατρίδες τους πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από οποίες τα ζητάτε όλα αυτα; Από την κυβέρνηση ; Μα αυτοί μισούν αφόρητα το ελληνικό έθνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive