Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Σατανιστική τελετή πίσω από την αυτοκτονία του ζευγαριού στην Κεφαλονιά; Τα κεριά και... η πεντάλφα (ΒΙΝΤΕΟ)


Όλα τα σενάρια μεταξύ των οποίων και τη σατανιστική τελετή εξετάζει η αστυνομία σχετικά με τον θάνατο των δύο τουριστών σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στα Βλαχάτα της Κεφαλονιάς...
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα inkefalonia.gr, στον χώρο βρέθηκαν κεριά και ένα μενταγιόν που ίσως να αποτελέσουν τα βασικά στοιχεία για τη λύση της "σκοτεινής" υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το νησί.
 Η φωτογραφια δεν εχει σχεση με το περιστατικο
Ο Alpha έφερε στο φως εικόνες με σατανιστικά σύμβολα, όπως η πεντάλφα, που είχε στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media η γυναίκα.



Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Πατρών Αγγελική Τσιόλα, το ζευγάρι αυτοκτόνησε με μαχαίρι και φαλτσέτα, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να συμμετείχε σε κάποια τελετή που οδήγησε και στην ταυτόχρονη αυτοκτονία του.
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις: Από τις 8 Ιουνίου είχε εξαφανιστεί η κοπέλα που βρέθηκε νεκρή στην Κεφαλονιά (εικόνες)
Η ιατροδικαστής, έχει αποκλείσει την περίπτωση εγκληματικής ενέργειας, θεωρώντας από τα ευρήματα στις σορούς, ότι το ζευγάρι αποφάσισε ταυτόχρονα και χωρίς την συμβολή τρίτου προσώπου, να δώσει τέλος στην ζωή του, προσδιορίζοντας τον θάνατό του, το βράδυ του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου, προπαραμονή της πρωτοχρονιάς.

Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα είναι η ταυτότητα του ζευγαριού, καθώς δεν βρέθηκαν έγγραφα.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο άνδρας είναι Γερμανικής καταγωγής, 30 ετών περίπου και η γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής, ηλικίας 25 έως 30 ετών περίπου.

Περισσότερο "φως" στην υπόθεση θα δείξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις του ζευγαριού και η νεκροτομή, καθώς οι δύο σωροί έφτασαν στην Πάτρα. Αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive