Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Η Επιστολή παραίτησης Ζουράριων μεζέων. «Ερίδματε πρωθυπουργέ και σύντροφε,



Την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας υπέβαλε ο Κώστας Ζουράρις με επιστολή προς τον Αλέξη Τσίπρα.  Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων οδηγήθηκε σε αυτη την ενέργεια μετά τα σχόλια που έκανε για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και του Άρη, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης:...
«Ερίδματε (σσ καλοδομημένε) πρωθυπουργέ και σύντροφε, Υποβάλλω σήμερα 14.1.2018 την από την θέση του υφυπουργού επί της παιδείας παραίτησίν μου, η οποία διευκολύνει, ως εικός την κυβερνητική αλληλεγγύη και, συνάμφω το πολιτικό μου αυτεξούσιον.  Μετά της προσηκούσης τιμής, Κώστας Γ. Ζουράρις». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις μετά τη συζήτηση της Δευτέρας στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive