Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

ΚΑΜΠΟΥΛ Η ΑΘΗΝΑ. ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ στον ΑΕΡΑ στο κέντρο της ΑΘΗΝΑΣ! Δείτε τους κομάντος που συνέλαβαν τους Γεωργιανούς δραπέτες! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

silliipsi2
Να αποδράσουν κατά τη διάρκεια της μεταγωγής τους προσπάθησαν δύο κρατούμενοι με καταγωγή από τη Γεωργία, μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης του ενός κρατουμένου στη γύρω περιοχή, οι αστυνομικοί πυροβόλησαν για εκφοβισμό στον αέρα....

Η απόπειρα ξεκίνησε σε φανάρι της οδού Δηληγιάννη, κοντά στο κτίριο της Τροχαίας Αττικής, που βρίσκεται στο Σταθμό Λαρίσης. Η μεταγωγή τους έγινε με συμβατικό αυτοκίνητο. Ο ένας κατάφερε να βγάλει τις χειροπέδες και να φύγει από το παράθυρο, ενώ ο δεύτερος δεν κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο.
Αμέσως σήμανε συναγερμός, καθώς δυνάμεις της Αστυνομίας καταδίωξαν τον Γεωργιανό που τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν λίγο αργότερα στην οδό Ψαρών. Σύμφωνα με τη διήγηση αυτόπτη μάρτυρα στους δημοσιογράφους, κατά την καταδίωξη έπεσαν πυροβολισμοί στον αέρα. « Ο ένας ήταν αρκετά νέος, έτρεχε προς την Τροχαία, και κάποιος άλλος κύριος από πίσω του άρχισε να ρίχνει ένα με δύο πυροβολισμούς στο φανάρι και μέχρι να περάσουν στην Τροχαία απέναντι έπεσαν τρεις πυροβολισμοί» ανέφερε.
Μετά τη μεταγωγή τους στον Κορυδαλλό, ο ένας κρατούμενος επρόκειτο να μεταφερθεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο των φυλακών και ο δεύτερος στις φυλακές Ναυπλίου.

1 σχόλιο:

  1. καθημερινοτητα στην γκετοποιημενη πλεον αθηνα(ουσιαστικα ολη η ελλαδα),μεσα απο κατι τετοιες τραγικες ειδησεις και περιστατικα βλεπει κανεις την πληθυσμιακη αλλοιωση και τον εποικισμο που εχει υποστει η πατριδα μας και οτι ειμαστε εκτεθειμενοι πλεον στο ελεος καθε μορφης εγκληματικοτητας απο τους εισβολεις,αυτη πλεον ειναι η σημερινη ελλαδα μια ελλαδα στην ουσια χωρις ελληνες:


    ΙΔΟΥ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΦΓΑΝΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

    https://ethnikismos.net/2018/01/12/%ce%b9%ce%b4%ce%bf%cf%85-%ce%bf%ce%b9-%cf%81%ce%b1%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b5%cf%83-%ce%b4%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%86%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%b5%cf%83-%ce%b1%ce%b9%ce%b3%cf%85%cf%80/

    ''Μια ακόμα «ρατσιστική» δολοφονία εξιχνιάστηκε από την αστυνομία. Πρόκειται για την δολοφονία ενός 23χρονου Αφγανού, ο οποίος πέθανε το βράδυ της 15ης Δεκεμβρίου 2017, σε νοσοκομείο της Αθήνας, έπειτα από συμπλοκή που είχε γίνει στο κέντρο των Αθηνών. Δράστης της δολοφονίας ήταν ένα 31χρονο «προσφυγάκι» από την Αίγυπτο.Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, ο Αφγανός και ο δράστης συνεπλάκησαν το απόγευμα εκείνης της ημέρας, στην πλατεία Θεάτρου, και μαχαίρωσαν ο ένας τον άλλο.Το θύμα διεκομίσθη σε νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες αργότερα κατέληξε. Όπως ισχυρίζεται ο δράστης, ο οποίος είναι άστεγος, η συμπλοκή προκλήθηκε μετά από απόπειρα του Αφγανού να τον κλέψει.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive