Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Παγκόσμιο Μακεδονικό Κογκρέσο Σκοπιανών: Υπάρχει ελληνική κατοχή της Μακεδονίας και γενοκτονία κι όχι αλυτρωτισμός των Σκοπίων

Παγκόσμιο Μακεδονικό Κογκρέσο Σκοπιανών: Υπάρχει ελληνική κατοχή της Μακεδονίας και γενοκτονία κι όχι αλυτρωτισμός των Σκοπίων
Τελικά ποιον κοροϊδεύουν όσοι πιστεύουν ότι δεν υπάρχει θέμα αλυτρωτισμού από πλευράς των Σκοπίων και πως δεν πρόκειται η παραχώρηση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, να δημιουργήσει προβλήματα και αλυτρωτικές βλέψεις της γείτονος εις βάρος της Ελλάδας και των Ελληνικών εδαφών....
  Αυτό βέβαια το γνωρίζει πολύ καλά ο Ελληνικός λαός, που έχει δει, τι σημαίνει τόσα χρόνια ψευδομακεδονική προπαγάνδα!
Ας τα λάβουν σοβαρά υπόψη και οι σημερινοί κυβερνώντες.
 Για του λόγου το αληθές διαβάζουμε στο Βαλκανικό περισκόπιο, ανακοίνωση του Παγκόσμιου ψευτο-"Μακεδονικού" Κογκρέσου, που (ποιος άραγε να το χρηματοδοτεί κι αυτό;) καταδικάζει όπως λέει, τη δήλωση του προέδρου της Κύπρου, Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος κατηγορεί την Ψευδομακεδονία για αλυτρωτισμό! 
 Το παρακάτω δημοσίευμα εθνικιστικού παραληρήματος από τους Σκοπιανούς, αποτελεί ακόμα μια απόδειξη, για το τι θα ακολουθήσει μια πιθανή παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας από την Ελληνική Κυβέρνηση:
 Παγκόσμιο  Μακεδονικό Κογκρέσο Σκοπιανών:
 Το σλαβικό εθνικιστικό δημιούργημα: «Παγκόσμιο Μακεδονικό Κογκρέσο»- WMC , καταδικάζει τη δήλωση του προέδρου της Κύπρου , Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος κατηγορεί την Ψευδομακεδονία για αλυτρωτισμό! 
  Το WMC επαναλαμβάνει ότι δεν πρόκειται για ‘μακεδονικό’ αλυτρωτισμό, αλλά για την Κατοχή της Μακεδονίας από τους Έλληνες και τη γενοκτονία  εναντίον του «μακεδονικού» λαού, από τους βαλκανικούς πολέμους 1912-13 μέχρι σήμερα!
 Ο αλυτρωτισμός δεν είναι παρά αγάπη για την πατρίδα, εκεί από όπου οι «Μακεδόνες»- Σλάβοι, εκδιώχθηκαν και υπέστησαν εθνοκάθαρση!
 Το WMC θυμίζει το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, που στις 5 Δεκεμβρίου 2011, αποφάσισε ομόφωνα, ότι η Ελλάδα παραβίασε την Ενδιάμεση Συμφωνία της 13ης Σεπτεμβρίου 1995 μεταξύ της Ψευδομακεδονίας και της Ελλάδας!
 Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης απέρριψε τις κατηγορίες της Αθήνας για την ύπαρξη «μακεδονικού» αλυτρωτισμού!
 Το WMC επισημαίνει ότι ο δεκαεξάκτινος χρυσοκίτρινος ήλιος σε κόκκινο φόντο αντιπροσωπεύει τη σύνθεση όλων των Μακεδόνων και δεν έχει καμία σχέση με την πολιτιστική κληρονομιά της Αθήνας!
 Εμείς συγχωρούμε αλλά δεν ξεχνάμε! 
 Ζητάμε συγνώμη και αποζημιώσεις για τις ζημιές στη ζωή και την περιουσία των βιαίως εξόριστων «Μακεδόνων» - Σλάβων, και την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων και των αρχαιολογικών ανασκαφών σε κατεχόμενα, από το 1912, εδάφη από τους Έλληνες,  που είναι μέρος της ‘Μακεδονίας’.
 Απαιτούμε την επιστροφή των δικαιωμάτων των πολιτών, των δικαιωμάτων στις ιδιοκτησίες τους και στις κληρονομιές τους και των βιαίως διωκόμενων «Μακεδόνων» από το κατεχόμενο τμήμα της ‘Μακεδονίας του Αιγαίου’ από το 1912!
  Παρ’ όλα αυτά και μετά από όλα αυτά, οι «Μακεδόνες» (Σλάβοι Σκοπίων) πιστεύουν ότι ο πολιτισμός και η ιστορία της Μακεδονίας δεν είναι αποκλειστική, αλλά μέρος της πολιτιστικής και ιστορικής ταυτότητας όλων των βαλκανικών λαών, ως σύγχρονα πολιτικά έθνη, τα οποία βασίζονται στη «μακεδονική» ταυτότητα, ανεξάρτητα από τις διαφορές στην ανάγνωση της ιστορίας από την άποψη της σημερινής γεωπολιτικής, ακόμη και ανεξάρτητα από τις διαφορές μεταξύ των σύγχρονων  τρεχουσών γλωσσών ως προϊόν σύγχρονων πολιτικών εθνών!
 Οι «Μακεδόνες» (Σλάβοι Σκοπίων),  δίνουν το χέρι για ιστορική συμφιλίωση με τους Έλληνο- Μακεδόνες, προτείνουν οι κυβερνήσεις των Σκοπίων και της Αθήνας να συνάψουν συμφωνία για διαρκή ειρήνη και φιλικές σχέσεις μεταξύ της Ψευδομακεδονίας και της Ελλάδας που θα αντικαταστήσει την  «μακεδονική»-ελληνική Ενδιάμεση Συμφωνία της 13ης Σεπτεμβρίου του 1995!
 
 mn.mk

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΑΡΜΟΝΗ

    Προς Παγκόσμιο @@@@Σκοπιανό Κογκρέσο

    Διαβάσαμε με προσοχή τα αιτήματά σας. Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ και ιδίως οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, σας βλέπουμε με συμπάθεια και είμασθε έτοιμοι να ικανοποιήσουμε όλα σας τα αιτήματα. Σας συμβουλεύουμε να περάσετε από το ταμείο και να ζητήσετε τα bi-biip μας. Το αν θα τα πάρετε αυτό είναι άλλη ιστορία, δεν τα χαραμίζουμε για κάτι bi-biip σαν κι'εσάς σας!!!

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive