Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

ΣΟΚ στον πλανήτη. ΤΡΟΜΟΣ στούς εχθρούς μας. Ο ΝΕΟΣ ΤΣΕ ΚΑΙ ΒΑΡΑ είναι ΔΙΚΟΣ μας! ΑΥΤΕΣ είναι οι φωτογραφίες που όλοι περιμέναμε με ... αγωνία δείτε το "θηρίο" τον Αλέξη μας να "παλεύει" σαν Τιτάνας με ΔΥΟ ΠΟΝΤΟΥΣ χιόνι για να φτάσει στο Νταβός. Γατάκι ο Πούτιν μπροστά του. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Θύμα «μποτιλιαρίσματος» στο Νταβός έπεσε χθες ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβερνητική αποστολή. Η πυκνή χιονόπτωση σε συνδυασμό με τον μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, είχε ως αποτέλεσμα η ελληνική αποστολή να...
εγκλωβιστεί στην κίνηση. 
Ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να αποφύγει καθυστέρηση στην έναρξη του προγράμματός του περπάτησε για περίπου 2 χιλιόμετρα που απέμεναν μέχρι τον προορισμό τους.

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με μικρή καθυστέρηση με τον ελληνικής καταγωγής επενδυτή Άντριου Λιβέρης και τον διευθύνοντα σύμβουλο της βελγικής εταιρείας Delhaize, Ντικ Μπερ.
Βέβαια δεν ήταν ο μόνος. Το ίδιο έκαναν και ο Βασιλιάς Φίλιππος και άλλοι ηγέτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Νταβός.
Δείτε το βίντεο από το δελτίο του ΑΝΤ1:




Steven Mnuchin, United States Secretary of the Treasury, walks through the snow during the annual meeting of the World Economic Forum in Davos, Switzerland, Wednesday, Jan. 24, 2018. (AP Photo/Markus Schreiber)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive