Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΑΦΙΣΣΑ & ΒΙΝΤΕΟ


Ὅταν οἱ δῆθεν ἁρμόδιοι καθεύδουν (ἄδουν ἀναιδῶς, τῶν οἰκιῶν ἡμῶν ἐμπιπραμμένων), ὁ Λαός παίρνει εἰρηνικά τίς ὑποθέσεις του στά χέρια του, καί τραβᾶ μόνος του τήν ἀνηφόρα...


1 σχόλιο:

  1. Είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, δύο έννοιες ταυτόσημες για ΟΛΟΥΣ εδώ και τουλάχιστον 4.000 χρόνια και το erga omnes θα έπρεπε να εφαρμοσθεί αποκλειστικά εδώ και όχι σε σχέδια εφιαλτικής μειοδοσίας που απεργάζονται κάποιοι "δικοί μας". Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ και η ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ είναι λαμπρό παράδειγμα για όλους μας, τελευταίο παράδειγμα η υπεράσπιση της προδομένης ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ το 1974. Σήμερα η ΠΑΤΡΙΔΑ χρειάζεται την βοήθεια και των άλλων παιδιών της, όπως την χρειάζεται και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Για μία ακόμη φορά οι βάρβαροι εχθροί μας επιβουλεύονται τις ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΜΑΣ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΣΥΡΡΙΚΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΝΙΚΗ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΝΙΚΗ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ. Αν ξεπουληθεί η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, έχουν πάρει αμέσως σειρά η ΘΡΑΚΗ, η ΗΠΕΙΡΟΣ και τα ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, η ΚΡΗΤΗ και ποιός ξέρει τι άλλο ακόμη, γιατί όχι και η ΑΘΗΝΑ…

    Οι Εφιάλτες μιλούν για νόμους και κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες, όμως Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    Η πρώτη απάντηση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ θα δωθεί στους προδότες και τους προσκυνημένους την ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018, 5 ΜΜ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ).

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive