Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Η κόρη της Κλίντον και η εκκλησία του Σατανά.Ο Τράμπ απειλεί με φυλάκιση την Χίλαρι Κλίντον. Του Γιώργου Φαρμάκη. (Φώτο & Βίντεο)

Η κόρη της Κλίντον και η εκκλησία του Σατανά (Φώτο & Βίντεο)
Η κόρη της Χίλαρι Κλίντον, Τσέλσι ευχήθηκε μέσω Τwitter καλή χρονιά στην εκκλησία του Σατανά με ένα Twitter και όλοι είπαν εντάξει ε και τι έγινε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Δείτε την επίμαχη φωτογραφία:...
 

Πραγματικά ζούμε στον κόσμο του τρελού νερού, κάποτε αν υπήρχε έστω η υπόνοια ότι κάποιος έχει σχέσεις με τον Σατανισμό γινότανε χαμός. Τώρα πια όμως όλα τα παράλογα  φαντάζουν λογικά στα μυαλά των μαρμελαδοποιημένων ανθρώπων τους οποίους η Νέα Τάξη έχει μεγαλώσει. Δεν πρόκειται λοιπόν για λίγου περιθωριακούς Σατανολάτρες πλέον, αλλά για μια πολυπληθή ομάδα ανθρώπων η οποία ανοιχτά και...δημοκρατικά δηλώνει ευθαρσώς ότι πιστεύει στον Σατανά. Εδώ που έχουμε φτάσει δεν υπάρχει επιστροφή και είναι σίγουρο ότι θα γίνει κάτι που θα αλλάξει μια για πάντα τον πλανήτη. Ελπίζουμε για το καλύτερο αλλά προετοιμαζόμαστε για το χειρότερο. Ζούμε σε ένα κόσμο απρόβλεπτο όσον αφορά την ανθρώπινη συμπεριφορά αλλά ταυτόχρονα και προβλέψιμο διότι όλοι και όλες βλέπουμε την κατάντια της καθημερινότητας, την οποία καθορίζουν οι αφανείς εξουσιαστές, οι οποίοι έχουν προβλέψει όλες τις πιθανότητες στο μυαλό τους.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί το βίντεο που θα δείτε παρακάτω στο οποίο ο Ντόναλντ Τράμπ απειλεί με φυλάκιση την Χίλαρι Κλίντον.
Δείτε:

2 σχόλια:

  1. Μία "ευχή" και από εμένα σε αυτές τις "προσωπικότητες: "ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Θεός ας λυπηθεί τους ανθρώπους και ας τους σώσει από τις αμαρτίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive