Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Έφιπποι Κρητικοί τραγουδούν το "Πότε θα κάνει ξαστεριά" μπροστά από τον Λευκό Πύργο- ΒΙΝΤΕΟ

Ντυμένοι με τις παραδοσιακές κρητικές στολές, επάνω σε άλογα έφθασαν στον Λευκό Πύργο, διαδηλωτές από το Ηράκλειο της Κρήτης.


Οι Κρητικοί κρατώντας μια ελληνική σημαία τραγούδησαν το "Πότε θα κάνει ξαστεριά" του Νίκου Ξυλούρη. Η συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο, σύμφωνα με τους ίδιους, αποτελεί μία κίνηση στήριξης στους Μακεδόνες, με τους οποίους τους δένουν δεσμοί αίματος λόγω των Μακεδονικών Αγώνων.







Πηγή πληροφοριών: thestival.gr

1 σχόλιο:

  1. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ γιατί φρουρείται άγρυπνα από ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ που έρχονται από τα βάθη των αιώνων και ευρίσκονται ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. Εμείς, οι σύγχρονοι, έχουμε ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ, διότι Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΟΙ ΘΡΥΛΙΚΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.

    ΕΙΜΑΣΘΕ ΟΛΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΕΙΜΑΣΘΕ ΟΛΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ, ΕΙΜΑΣΘΕ ΟΛΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ, ΕΙΜΑΣΘΕ ΟΛΟΙ ΘΡΑΚΕΣ, ΕΙΜΑΣΘΕ ΟΛΟΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΙ, ΕΙΜΑΣΘΕ ΟΛΟΙ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ, ΕΙΜΑΣΘΕ ΟΛΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ, ΕΙΜΑΣΘΕ ΟΛΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ, ΕΙΜΑΣΘΕ ΟΛΟΙ ΣΤΕΡΕΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ,

    ΕΙΜΑΣΘΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΘΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΘΗΜΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ!

    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive