Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

ΤΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΛΕΣ ΒΡΕ ΑΔΩΝΙ;: «Δεν θα πάω στην συγκέντρωση για τη Μακεδονία -λέει- γιατί δεν την κάνει η ΝΔ»... (ΗΧΗΤΙΚΟ)

"ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ !!"
Μπορεί να αποφεύγει να απαντήσει συνεχώς για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, όμως συνεχώς δείχνει με τον τρόπο του ότι ετοιμάζεται για μεγάλη κωλοτούμπα στο θέμα. Ο λόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη, αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος γνωρίζει ότι το κόμμα του θα στηρίξει την άποψη περί σύνθετης ονομασίας των Σκοπίων με τον όρο «Μακεδονία». ΑΚΟΥΣΤΕ σε χθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή των Παραπολιτικά fm τον Άδωνι να λέει ότι δεν θα παραβρεθεί στα ακομμάτιστα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία μας, επειδή… δεν έχουν σχέση με τη Νέα Δημοκρατία:...

2 σχόλια:

  1. και όμως υπάρχουν χιλιάδες ηλίθιοι συνέλληνες που τον στηρίζουν και τον ακολουθούν.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς υπάρχουν πολλές περισσότερες χιλιάδες πατριώτες που στηρίζουν την ΝΔούλα η οποία από το 2008 δήλωσε πως θα ξεπουλήσει την ψυχή της Μακεδονίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive