Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

ΦΩΤΟ: Έτσι ετοιμάζονται οι Κρητικοί στην απόβασή τους για την Μακεδονία

ΦΩΤΟ: Έτσι ετοιμάζονται οι Κρητικοί στην απόβασή τους για την Μακεδονία
Ετοιμοπόλεμοι ΠΑΝΤΑ οι Κρητικοί, άρχισαν ήδη να αναχωρούν με πλοία της γραμμής για την συμπρωτεύουσα. Το δυναμικό παρόν θα δώσουν χιλιάδες Κρητικοί στο μεγάλο συλλαλητήριο της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό...
με τις πρώτες ομάδες να αναχωρούν σήμερα με πλοία της γραμμής.   Στο μήνυμα εθνικής εμψύχωσης και ανάτασης, οι Κρητικοί αναφέρουν μεταξύ άλλων:
«Η Μακεδονία για άλλη μια φορά κινδυνεύει. Πρέπει όλοι μαζί να στηρίξουμε τους Μακεδόνες με τους οποίους μας δένουν δεσμοί αίματος λόγω των Μακεδονικών Αγώνων. Όλοι μαζί θέλουμε να ξεσηκώσουμε τον κόσμο με ένα κρητικό “χρώμα”, με τα άλογα, με τις μαντινάδες και τα παραδοσιακά τραγούδια. 
Θέλουμε με την αυθόρμητη αυτή πρωτοβουλία να “πρωταγωνιστήσουμε” σε μία γενικότερη ανάταση της ψυχολογίας του λαού, γιατί επικρατεί μία απογοήτευση ότι τίποτα δεν πάει καλά. Να ενωθούν όλοι οι αδικημένοι αυτού του τόπου για να αντιμετωπίσουν όλα αυτά τα χειρότερα που έρχονται».
Ένα εκ των πανό που θα πρωταγωνιστήσει στο επικείμενο συλλαλητήριο δημοσιεύτηκε στο cretapost και μεταφέρει πολλά είδους μηνύματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive