Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Διακόπηκε το ΔΣ του Δήμου Θεσσαλονίκης λόγω εισβολής μελών της Χρυσής Αυγής. Δείτε το λόγο. ΒΙΝΤΕΟ

Διακόπηκε το ΔΣ του Δήμου Θεσσαλονίκης λόγω εισβολής μελών της Χρυσής Αυγής
Ένταση επικράτησε στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, μετά από εισβολή μελών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής μπήκαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, ανήρτησαν πανό το οποίο έγραφε «Μακεδονία γη Ελληνική», πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα...
   Ανάμεσα τους ήταν οι βουλευτές Αντώνης Γρέγος, Χρήστος Χατζησάββας και ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Χρυσομάλλης Νίκος.  «Αλήτες προδότες πολιτικοί, Μακεδονία είναι ελληνική», φώναξαν μεταξύ άλλων.   Η ένταση επικράτησε λίγα λέπτα και στη συνέχεια τα μέλη της Χρυσής Αυγής, αποχώρησαν. Όπως τόνισαν αφορμή για τη διαμαρτυρία τους ήταν η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να μη δεχτεί την πρόταση του επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής, Αρτέμη Ματθαιόπουλου, για συζήτηση για το Σκοπιανό.






1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive