ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

Καταγγελία που "κλείνει στόματα": «Οι αστυνομικοί στις 3 το μεσημέρι καταμέτρησαν πάνω μισό εκατομμύριο προσέλευση!». Του Άρη Δημόπουλου

Καταγγελία που "κλείνει στόματα": «Οι αστυνομικοί στις 3 το μεσημέρι καταμέτρησαν πάνω μισό εκατομμύριο προσέλευση!»
Το el.gr , καθώς βρέθηκε από την πρώτη στιγμή χθες στον "παλμό" του συλλαλητηρίου, προσπαθώντας να μεταφέρει αβίαστα τα αληθή γεγονότα από τη Θεσσαλονίκη, στάθηκε εμπόδιο στην φανερή υποτίμηση της προσέλευσης , στην μεγάλη συγκέντρωση για εθνικό ζήτημα από το 1992....

Ένα 24ωρο μετά το συλλαλητήριο και μετά τις απίστευτες δηλώσεις περί "μειωμένης προσέλευσης και νοσταλγών της χούντας" που ακούσαμε σήμερα, η ίδια η Συντονιστική Επιτροπή του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία μας επιβεβαιώνει, ανεβάζοντας τον αριθμό των συγκεντρωμένων πατριωτών σε πάνω από 500.000!
Μάλιστα αυτό έγινε με καταγγελία, σύμφωνα με την οποία στις 3 το μεσημέρι και ενώ η προσέλευση ακόμη συνεχιζόταν, η Συντονιστική Επιτροπή είχε πληροφορηθεί ήδη από αστυνομικές πηγές της Θεσσαλονίκης για πάνω από 500.000 συγκεντρωμένους!
Διαβάστε μέρος της ανακοίνωσης, στην οποία θίγεται και το "μαύρο" της κρατικής τηλεόρασης:
«Η 21η Ιανουαρίου του 2018 θα μείνει στην Ιστορία ως η ημέρα που ο ελληνικός λαός αγνόησε τις σειρήνες του Συστήματος και έγραψε μια ακόμη λαμπρή σελίδα στο βιβλίο των αγώνων για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.
Πολλοί από εκείνους που επί είκοσι ημέρες πολέμησαν με πάθος τη διοργάνωση του Συλλαλητηρίου χθες παραδέχτηκαν την ήττα τους και έδωσαν το παρών. Άλλοι πανικοβλήθηκαν. Πολιτικά κόμματα, πιστά στις ιδεοληψίες τους, εξέδωσαν παραληρηματικές ανακοινώσεις. Συγκεκριμένοι δημοσιογραφικοί όμιλοι μετέδιδαν ψευδείς πληροφορίες.
Η κρατική τηλεόραση έριξε μαύρο στο Συλλαλητήριο. Τελικά ο λαός θριάμβευσε
Ως Συντονιστική Επιτροπή ζητήσαμε από τους αξιωματικούς της Αστυνομίας, που είχαν επιφορτιστεί με τα μέτρα τήρησης της τάξης, να μας ενημερώσουν για τον αριθμό του κόσμου που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για το Συλλαλητήριο. Στις 15:00 ακριβώς οι πολύπειροι αστυνομικοί, που έχουν καταμετρήσει τον όγκο εκατοντάδων διαδηλώσεων, μας απάντησαν ότι το συγκεντρωμένο πλήθος ξεπερνούσε τις 500.000.
Αργότερα κυκλοφόρησε ανακοίνωση της Αστυνομίας η οποία μιλούσε για 90.000 κόσμου. Στην αρχή γελάσαμε καθώς γνωρίζαμε ότι περίπου 90.000 κόσμου ήταν αυτοί που ήρθαν στη Θεσσαλονίκη με τουριστικά λεωφορεία. Μάθαμε λοιπόν ότι η Αστυνομία της Θεσσαλονίκης δεν είχε καμία σχέση με την συγκεκριμένη ανακοίνωση. Πληροφορηθήκαμε ότι η εν λόγω ανακοίνωση εκδόθηκε κατ’ εντολή του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από σαφείς υποδείξεις της πολιτικής ηγεσίας της Αστυνομίας" σημειώνει η Συντονιστική Επιτροπή»
"Ο λαός δεν κατέβηκε στον δρόμο για να προκαλέσει μία νέα Marfin" 
Ιδιαίτερη αναφορά στην ανακοίνωση γίνεται και στις προπαγανδιστικές αναφορές -κυρίως από μερίδα των ΜΜΕ και της αριστεράς- περί φασιστικών και ακραίων στοιχείων που κυριάρχησαν δήθεν στο συλλαλητήριο. Η Συντονιστική Επιτροπή ωστόσο είχε και για αυτό απάντηση, με αιχμές προς την ανοχή της αστυνομίας και την δράση αναρχικών στοιχείων:
«Βιάστηκαν να μιλήσουν πριν κυκλοφορήσουν τα δεκάδες βίντεο στο διαδίκτυο που δείχνουν Έλληνες πολίτες να απομακρύνουν μαζικά κουκουλοφόρους και ακροδεξιούς, οι οποίοι επιχείρησαν να προσεγγίσουν το χώρο του Συλλαλητηρίου.
Οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης προσπάθησαν ανεπιτυχώς να συνδέσουν την πυρπόληση της κατάληψης Libertatia με τη διοργάνωση του Συλλαλητηρίου. Δεν τα κατάφεραν. Η Συντονιστική Επιτροπή καταδικάζει την πυρπόληση του υπό κατάληψη χώρου. Ο λαός κατέβηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να διαδηλώσει ειρηνικά και όχι για να προκαλέσει μια νέα Marfin. Το παρακράτος ας το ελέγξει η Αστυνομία.
Το χθεσινό Συλλαλητήριο ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση κόσμου που έχει πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία 25 χρόνια. Διαδήλωσε πάνω από μισό εκατομμύριο Ελλήνων που αγαπούν την πατρίδα τους και σέβονται την ιστορία τους. Η φωνή του λαού τρόμαξε το Σύστημα. Ο λαός μπορεί να γίνει ρυθμιστής των εξελίξεων" καταλήγει η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής»
Η συνέχεια λοιπόν στην Αθήνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive