Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

ΑΓΡΙΝΙΟ. ΦΩΤΟ ΣΟΚ Του άτυχου 3 τεκνου πατέρα Δημήτρη Σκαρμούτσου που καταπλακώθηκε από πόρτα γηπέδου. ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για μεταλλική πόρτα του γηπέδου του χωριού
 Φως στις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 58χρονος Δημήτρης Σκαρμούτσος από τις Παπαδάτες Αρακύνθου το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, όταν καταπλακώθηκε από την ογκώδη μεταλλική πόρτα του γηπέδου του χωριού, θέλουν να ρίξουν οι αρμόδιες Αρχές, οι οποίες διερευνούν την υπόθεση. Ο άτυχος πατέρας τριών παιδιών...
βοηθούσε συνήθως στη συντήρηση των γραμμών του γηπέδου και έκανε κάποιες εργασίες πριν από την έναρξη των ποδοσφαιρικών αγώνων. Σύμφωνα με μαρτυρίες, πιθανώς στην προσπάθειά του να βάλει τη συρόμενη πόρτα πάνω στις ράγες του «οδηγού», αυτή γλίστρησε από τα χέρια του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του και να τον συνθλίψει!  
Αποτέλεσμα εικόνας για ο 58χρονος Δημήτρης Σκαρμούτσος από τις Παπαδάτες Αρακύνθου
Οι κάτοικοι και οι αθλητικοί παράγοντες της περιοχής κάνουν λόγο από την πλευρά τους για ελλιπή συντήρηση των εγκαταστάσεων όπου συνέβη το τρομερό δυστύχημα και για απουσία των δημοτικών υπαλλήλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive