Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Συλλεκτικό αφιέρωμα στα 3 χρόνια ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Γκάφες, ψέματα, ασυναρτησίες, κωλοτούμπες και τα καλύτερα από το 2015

Αποτέλεσμα εικόνας για Συλλεκτικό αφιέρωμα στα 3 χρόνια ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Γκάφες, ψέματα, ασυναρτησίες, κωλοτούμπες και τα καλύτερα από το 2015
Η καλύτερη Μνημονιακή κυβέρνηση, όπως το παραδέχονται πλέον και οι δανειστές, συμπλήρωσε 3 χρόνια ζωής (σ.σ. 25 Ιανουαρίου 2015) και μπορεί να πει κανείς πως επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τα είδαμε όλα. Ψέματα, γκάφες, ασυναρτησίες και «κουφές» δηλώσεις, κωλοτούμπες Τσίπρα...
και στελεχών των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, βαρύγδουπες δηλώσεις και υποσχέσεις και ό, τι άλλο βάλει ο καθένας το ζήσαμε.
Ας θυμηθούμε λοιπόν μέσα από ένα βίντεο περίπου 4 λεπτών και 47 δευτερολέπτων την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ από τον Ιανουάριο του 2015 έως τον Ιανουάριο του 2017.
Τα καλύτερα του 2017 και μέχρι τον Ιανουάριο του 2018
Για τα μέχρι το 2017 τα είπαμε, τα θυμηθήκαμε ξανά, ας θυμηθούμε λοιπόν και τα καλύτερα του 2017 ανά μήνα.
Ιανουάριος 2017
Η αρχή γίνεται με τον μέχρι πριν λίγες μέρες υφυπουργό Παιδείας των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Κώστα Ζουράρι, που σε συνέντευξή του τον Γενάρη του 2017 μας αποκάλυπτε το φιλί που έδωσε με έναν έγχρωμο, τεραστίων διαστάσεων άνδρα σε ένα gay pride που είχε πάει τη δεκαετία του '80 στο Παρίσι, αλλά και για την καλλονή πόρνη στη Γαλλία, λέγοντας μάλιστα σχετικά πως ήταν υπέροχη η εμπειρία του αγοραίου έρωτα. Τελικά παραιτήθηκε πριν λίγες μέρες για τις δηλώσεις του: «Βουντού, βουντού, βουντού και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου συστήματος καθίσανε 10.000 γαύροι...» και «Ποιος τον γαμάει τον Άρη;».
Φεβρουάριος 2017
Το Όσκαρ απίστευτης δήλωσης για τον Φεβρουάριο πάει δικαιωματικά στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου που είπε πως «συντάξεις με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να περικοπούν δεν υπάρχει περίπτωση». Αμέσως μετά και αφού κατάλαβε πως έχουν ήδη πετσοκόψει τις συντάξεις προσπάθησε να το μαζέψει, λέγοντας: «…ναι κόψαμε αλλά έγινε αντικατάσταση με το επίδομα στους συνταξιούχους...».
Μάρτιος 2017
Οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές βρίσκονται σε οριακό σημείο στο ξενοδοχείο «Χίλτον» και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος θέτει ζήτημα παραίτησής του, ενώ φαίνεται να κάνει μια απίστευτη δήλωση- απειλή για τις προθέσεις του όταν θα φύγουν από κυβέρνηση: «Θα πάμε σε εκλογές, θα πέσουμε και μετά θα μας βρείτε στους δρόμους».
Ο υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης βρίσκεται στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας για να εξηγήσει τα ανεξήγητα για τη ΔΕΗ, ακολουθεί ένταση και ο υπουργός σηκώνεται και φεύγει.
Απρίλιος 2017 Πάσχα 2017 
και η κυβέρνηση βιάζεται να κόψει άρον άρον κορδέλες και να κάνει μπουφέδες για να δείξει ότι κάνει έργο, με συνέπειαδεκάδες χιλιάδες εκδρομείς να γνωρίσουν μια απίστευτη ταλαιπωρίαεγκλωβισμένοι για χιλιόμετρα στον υπερσύγχρονο δρόμο της Ιονίας Οδού, την ίδια στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας άκουγε... ευχές στην Κέρκυρα με γιούχα και αποδοκιμασίες. Εκτυλίχθηκαν απίστευτες σκηνές στην Ιονία Οδό σε ένα πραγματικά κυβερνητικό φιάσκο και αυτό λόγω της «βιασύνης» να εγκαινιαστεί η σήραγγα της Κλόκοβας ενώ δεν μπορούσε να υπηρετηθεί μια τέτοια επιστροφή εκδρομέων.
Μάιος 201
Η δήλωση του Μαΐου ανήκει ξεκάθαρα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, που θέλοντας να απαντήσει στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνει μια δήλωση για το Top 5 της χρονιάς: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει στο όνομα των ανέργων και των εργαζομένων στο Κερατσίνι και το Αιγάλεω. Δεν τις ξέρει αυτές τις περιοχές, δεν τις έχει δει ποτέ του… Εγώ τουλάχιστον έχω μείνει δύο χρόνια στο Αιγάλεω!». Προφανώς το τρολάρισμα πήγε σύννεφο! Η στιγμή της αποχώρησης μετά το 04.00 του παρακάτω βίντεο
Παραμένουμε στον Μάιο γιατί μας χάρισε ωραία πραγματάκια! Ένα από αυτά η «παρτάρα» του Πάνου Καμμένου, ο οποίος είχε εκλεκτό καλεσμένο τον Παύλο Πολάκη(για τον συγκεκριμένο μπορεί να γίνει ξεχωριστό αφιέρωμα με χιλιάδες αναφορές) και το πάρτι γενεθλίων με Σταμάτη Γονίδη την ίδια ημέρα που ερχόταν το πολυνομοσχέδιο με τα πιο σκληρά μέτρα στη Βουλή.
«Τα σχολικά γεύματα μάλλον αποτελούν ένδειξη μιας ανεπτυγμένης και με κοινωνικό κράτος χώρας. Διότι σερβίρουν καθημερινά σε όλους τους μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων μεταξύ των οποίων οι υποανάπτυκτες ΗΠΑ, Φινλανδία, Σουηδία, Ιαπωνία, Κίνα, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία», είπε η βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ Ελισάβετ Σκουφά «κουφαίνοντας τους πάντες.
Ιούνιος 2017
Η γραβάτα με τα… πέη που ανέβηκε, λίγο μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup, στον προσωπικό λογαριασμό στο twitter του επικεφαλής των ΑΝΕΛ και ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου θα μας μείνει αξέχαστη, όπως αξέχαστη και αξιομνημόνευτη ήταν η δικαιολογία του ότι το συμβάν ήταν ένα νέο «χτύπημα» από το παιδί του, που είχε μπει στο λογαριασμό του!
Μέχρι να εμφανιστεί ήμασταν έτοιμοι να εκπέμψουμε Silver Alert. Ο λόγος για τον «γιατρό του ΣΥΡΙΖΑ» Γιάννη Μιχελογιαννάκη με την πληθωρική του παρουσία μέσα από τα ξεσπάσματά του, όταν ανέβαινε σε αγροτικές καρότσες, αλλά και όταν έκανε απεργία πείνας στο Σύνταγμα, αλλά έπινε καφεδάκι… Μετά από 22 μήνες λοιπόν επανεμφανίστηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι» με τους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο, δικαιολογώντας την απουσία του: «Δεν είχα τι να πω...».
Και αν ακόμη δεν έχετε συνειδητοποιήσει το… βεληνεκές του ηγέτη Αλέξη Τσίπρα, έρχεται το παρακάτω βίντεο από τη Σύνοδο Κορυφής στις 22 και 23 Ιουνίου στις Βρυξέλλες, όπου δεν τον χαιρετάει άνθρωπος να μας το υπενθυμίσει!
Ιούλιος 2017
Δεν πέσαμε και από τα σύννεφα όταν μάθαμε ότι η τέως πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου – Χριστοφίλου έγινε συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα.
Αύγουστος 2017
Ο υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ Γιώργος Κατρούγκαλος έφερε το My Style Rocks πριν ακόμα το… σκεφτούν στον ΣΚΑΪ με την εμφάνισή του σε ομιλία στην Αρχαία Μεσσήνη με … δίχαλη παντόφλα και κοστούμι. Βέβαια, όπως δικαιολογήθηκε είχε ένα μικρό ατύχημα στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, καθώς αντί να ανοίξει το κρύο νερό άνοιξε το καυτό, με αποτέλεσμα να προκαλέσει έγκαυμα στα πόδια του.
Σεπτέμβριος 2017
Στα highlights όχι μόνο του 2017 αλλά και από το 2015 η δήλωση- προτροπή του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή λίγες μέρες μετά τη βύθιση του «Αγία Ζώνη ΙΙ» και την πετρελαιοκηλίδα που γέμισε τον Σαρωνικό: «Γιατί να μην κάνει μπάνιο ο κόσμος; Άμα πάτε τώρα και δείτε στη Σαλαμίνα, δεν υπάρχει πρόβλημα», αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι ακτές στην περιοχή έχουν καθαρίσει».
Οκτώβριος 2017
Το ότι δεν το πολύ-έχει στα Αγγλικά ο Αλέξης Τσίπρας είναι γνωστό, αλλά ότι θα έφτανε στο σημείο να πει στα αγγλικά γνωστή ελληνική παροιμία και μάλιστα τόσο λάθος, ε αυτό δεν το περιμέναμε. «There is an expression in Greece 'we have already eaten the camel and now there is the queue», είπε και η μετάφραση: «Υπάρχει μια έκφραση στην Ελλάδα: 'Φάγαμε την καμήλα και μας έμεινε η ουρά'».
Έχουμε δακρύσει..
1) Αντί για γάιδαρο λέει καμήλα
2) Λέει queue που σημαίνει ουρά κόσμου (πχ σε τράπεζα) και όχι tail που είναι η ουρά ζώου
Δεν έχει λίγες μέρες που πήγε στο άντρο του καπιταλισμού, στις ΗΠΑ ο Αλέξης Τσίπρας και στον ΣΥΡΙΖΑ επιδίδονται σε ένα πρωτοφανές σουρεαλιστικό «σόου»… αριστεροσύνης στη Μακρόνησο, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑέκανε περιήγηση τιμής και μνήμης στη Μακρόνησο, με επικεφαλής υπουργούς και πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος και περίπου 2.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.
Επικοινωνιακή αντεπίθεση από το Μαξίμου που βγάζει στα social media κυβερνητικό σποτ, πανηγυρίζοντας για το κοινωνικό μέρισμα, που έδωσε. Όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά στο βίντεο όπου μεταξύ άλλων «τα χώνει» στους «πουράτους» και υπερασπίζεται τους φτωχούς, φαίνονται δύο θήκες- αφυγραντήρες πούρων και μια πανάκριβη πένα!

Δεκέμβριος 2017
Δε θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα ο Δεκέμβρης παρά με ένα απίστευτο ρεσιτάλ της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Εύης Καρακώστα που πάνω στη «θέρμη» της να στηρίξει το αναπτυξιακό σενάριο της κυβέρνησης λέει μεταξύ άλλων: «…εγώ που είμαι αρχιτεκτόνισσα και έχω να δω μπετονιέρα καιρό, έχω αρχίσει να βλέπω μπετονιέρες στο δρόμο. Έχουμε 19% αύξηση οικοδομική. Σήμερα. Φανταστείτε τι θα γίνει του χρόνου».
Λίγο πριν φύγει το 2017 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν μπορούσε να αποφύγει ακόμη ένα γλωσσικό ολίσθημα στα αγγλικά. Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα στο ετήσιο διεθνές επενδυτικό συνέδριο για την Ελλάδα, στη Νέα Υόρκη, ο κ. Τσίπρας ανοίγει διάπλατα τις πύλες της χώρας για κερδοφόρες επενδύσεις με ένα εντελώς λάθος γραμματικά μήνυμα στα αγγλικά: «Greece is come back... is here... Greece is come back, is here now».
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δίνει μια συνέντευξη στην ΕΡΤ3 που θα συζητηθεί. Μεταξύ άλλων λέει στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ3 κ. Γιαννούλη, με αφορμή ένα χαρτάκι που πήρε: «Εγώ δεν έχω ανάγκη να δίνω χαρτάκια. Δεν είστε και στον ΣΚΑΪ εσείς, στην ΕΡΤ3 είστε από όσο γνωρίζω», αφήνοντας αιχμές για το περιστατικό που είχε συμβεί μεταξύ Μητσοτάκη-Πορτοσάλτε στο ραδιοφωνικό σταθμό του Φαλήρου.
Ιανουάριος 2018
Δεν ήρθε από κάποιο στέλεχος της κυβέρνησης, αλλά σίγουρα η συνέντευξη της συντρόφου του Πρωθυπουργού Μπέττυς Μπαζιάνα και όσα είπε για το δημοψήφισμα ότι «κάθε 5η Ιουλίου κλαίω από νεύρα…» και «δεν δέχομαι κατηγορίες περί προδοσίας και εξαπάτησης. Αν ξέρετε κάποιον από τον ΣΥΡΙΖΑ που έβγαλε χρήματα στην πλάτη του ελληνικού λαού να μου το πείτε. Πρώτη εγώ θα βγω στους δρόμους…» αποτέλεσε αντικείμενο ιδιαίτερα επικριτικού σχολιασμού και ως ένα σημείο όχι άδικα…

Γίνεται μια δήλωση να συμπυκνώνει την αποδόμηση μιας ολόκληρης προπαγάνδας, πάνω στην οποία στήθηκαν προεκλογικές εκστρατείες και αφηγήματα 8 ετών για την προσέλκυση ψήφων και την ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση; Και όμως ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης το έκανε λέγοντας πως δεν φταίνε τα προγράμματα και οι θεσμοί για την κρίση, ότι χωρίς αυτά η χρεοκοπία θα ήταν σίγουρη, η δημοσιονομική προσαρμογή θα ήταν περισσότερο βίαιη και η έξοδος από το ευρώ θα ήταν βέβαιη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive