Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Τραγωδία σε Στέγη Γερόντων στην Καλλιθέα: Νεκρές δύο γυναίκες - Στο νοσοκομείο 11 ηλικιωμένοι (ΒΙΝΤΕΟ)


Τραγωδία στην Καλλιθέα, όπου δύο ηλικιωμένες έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 6:00 το πρωί, στο κτίριο της Στέγης Πρόνοιας Γερόντων, στην οδό Αγίων Αποστόλων, στην Καλλιθέα Αττικής.
Οι δύο γυναίκες εγκλωβίστηκαν στο υπόγειο...

όπου βρισκόταν το δωμάτιό τους, ενώ μία ακόμη που βρισκόταν στον ίδιο χώρο διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή.
Δείτε τις εικόνες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ από το σημείο της τραγωδίας:



Άλλες δύο ηλικιωμένες γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Σωτηρία, ενώ οι υπόλοιποι ηλικιωμένοι που διαμένουν στη Στέγη μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στον Ευαγγελισμό.

Παράλληλα, τρεις τρόφιμοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα χωρίς όμως η κατάστασή τους να εμπνέει ανησυχία, αναφέρει το ant1news.gr

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο πριν από λίγο. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive