Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

ΕΤΑΔ. Οι παλιοι ελεγαν οτι δεν το "κοβει" το χουι η παλια ...πορνη!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΤΑΔ ΑΕΛεμε παλιά γιατι η γνωστη σε ολους μας  ΕΤΑΔ ΑΕ τα εχει πλεον τα χρονακια της...Τι και αν αλλαξε ονοματα !!! Τι και  αν άλλαξε προεδρους και αρχηγους.....!!Τι και αν άλλαξε πρόσημο  ( αριστερό πλεον , τρομαρα μου..!!!)Τα ιδια Παντελακη μου , τα ιδια Παντελη μου.....Εξακολουθει να κινειται σε μια "γκριζα" ζωνη ολη η λειτουργια της......Πότε ειναι Δημοσιο (μονιμοτητα), πότε ειναι ιδιωτικος τομέας...
(14 μισθοι , παρακαλω....)Το φαγοποτι ομως συνεχιζεται με  συμβούλους , εργολαβους , δικηγορικα γραφεια και ..μεγαλοξενοδοχους... Εκει στο Μαξιμου ακουει κανεις? Ο ...λοχαγος που βαλανε μαλλον γλυκαθηκε στο ...μελι και στα συκα......!!!Ηδη  μαθαινω  οτι οι γεφυρες προς τα ..δεξια ειναι ετοιμες...!! Μαλλον ειναι πολλα τα λεφτα  και η εξουσια ειναι  ...αφροδισιακη ακομα και σε αυτους που εχουν γνωρισει την ...στρατιωτικη λιτοτητα!!! 
 Εύελπις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive