Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Νεκρός με σφαίρα στο κεφάλι ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ. Οι τουρκικές αρχές ερευνούν όλα τα σενάρια

Νεκρός με σφαίρα στο κεφάλι ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ
Με μία σφαίρα στο κεφάλι και ένα πυροβόλο όπλο στο προσκέφαλό του βρέθηκε νωρίς το πρωί στο σπίτι του, ο γιος του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας, Μεσούτ Γιλμάζ.
Οι τουρκικές αρχές...
ερευνούν όλα τα σενάρια, καθώς αρχικά υπέθεσαν πως πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ στη συνέχεια βρήκαν στοιχεία που ενδεχομένως να παραπέμπουν σε δολοφονία. Δεν αποκλείεται, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, οι πιθανοί εκτελεστές του, να έστησαν το σκηνικό, ώστε να παρασύρουν την αστυνομία.
Ο 38χρονος γιος του Μεσούτ Γιλμάζ, Μεχμέτ Γιαβούζ Γιλμάζ εντοπίστηκε από τους σωματοφύλακές του, οι οποίοι ανέφεραν ότι δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό, ενώ ήταν εκείνοι που τον βρήκαν στο κρεβάτι του, με το πυροβόλο όπλο ακριβώς δίπλα του.
Ο Μεσούτ Γιλμάζ, ο οποίος διετέλεσε πρωθυπουργός της Τουρκίας τρεις φορές, βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες όταν έμαθε τα τραγικά νέα και από εκεί έφυγε με αεροπλάνο για την Κωνσταντινούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive