Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !! Απαράδεκτο σημείωμα σε σχολείο της Αθήνας από δασκάλα Β’ δημοτικού

Το σημείωμα δασκάλας σε σχολείο που εξοργίζει. Πώς να καταστρέψετε το Χριστουγεννιάτικο κλίμα με μια μόνο κίνηση.  «Όποιο παιδί.... χαλάσει το στολισμό της τάξης θα του τσακίσουμε τα χέρια» αναφέρει το σημείωμα της δασκάλας. Η χρήστρια το twitter που ανάρτησε στο λογαριασμό της το σημείωμα έγραψε: «Σε σχολείο της Αθήνας, η δασκάλα της β δημοτικού τερματίζει το Xmas mood… Άπειρη ντροπή για τους εκπαιδευτικούς και τα σχολεία. »  Σε σχολείο της Αθήνας, η δασκάλα της β δημοτικού τερματίζει το Xmas mood… Άπειρη ντροπή για τους εκπαιδευτικούς και τα σχολεία. pic.twitter.com/OYo5zZ2HzS  — maria davou (@mariadavou) 11 Δεκεμβρίου 2017  [mikropragmata.lifo]

1 σχόλιο:

  1. Θα είχε φαινεται τιποτα κοπρο μουσουλμανια στην τάξη που τις προηγουμενες χρονιες καταστρεφανε από μισος το χριστουγεννιατικο δεντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive