Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Είναι εβραίος ο Μάθιου Νίμιτς! που μας έβαλαν με το ζόρι ως "ειδικό" αντιπρόσωπο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για την διαφορά του ονόματος των Σκοπίων και της Ελλάδας !


-Νέα πρόταση από Μάθιου Νίμιτς για Σκοπιανό: «Νέα Μακεδονία».   
Ο ΜΑΘΙΟΥ ΝΙΜΙΤΣ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ;;;  ΚΑΛΕΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΟΝΟΜΑ ;;!...
ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ:  "Νέα Μακεδονία"  ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΞΑΝΑΟΝΟΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ !!! ΟΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η "ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ" ΒΡΕ ΨΕΥΤΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ;;  ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η "ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;; Η "ΠΑΛΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ";;;!!  ΑΛΛΑ...ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΜΙΤΣ;;; !!!

2 σχόλια:

  1. ΟΧΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ.ΠΑΛΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.
    Η κυβέρνηση του 20% που δεν έχει την Δεδηλωμένη ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους Σκοπιανούς.ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ,Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ...ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΛΠΑ του Μάθιου και της παρέας του.
    Σαν συμπέρασμα,Ο ΟΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν πρέπει να υφίσταται στο όνομα των Σκοπίων(οι οποίοι αποκαλούνται Μακεδόνες από το 1945 από τον συμπατριώτη του Μαθιου τον Τίτο,δηλ μόνο 70 χρονια!Ενα τίποτε στον ιστορικό χρόνο) και ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ να ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ.
    1.Ακολουθεί μιά εξαιρετική ενημέρωση για όσους δεν γνωρίζουν την ιστορία των Σκοπίων από τον Ν Μέρζο.
    Σκόπια: Ένα Κράτος Βόμβα στα Βαλκάνια
    https://www.youtube.com/watch?v=ZhXdkD9Fzlk&t=830s
    2.Το περιβοητο Γράμμα ΚΟΛΑΦΟΣ για όσους θέλουν να καπηλευθούν το ονομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας.
    Η Επιστολή των Πανεπιστημιακών προς τον Ομπάμα και στα Ελληνικά
    http://akritas-history-of-makedonia.blogspot.gr/2009/05/blog-post_24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και όμως. Θα το ψηφίσουν πολλοί από την ψοφοδεξιά και φυσικά οι χρήσιμοι ηλίθιοι του ΠΑΣΟΚ και οι πεθαμένοι του Ποταμού. Το συνταγματικό τόξο κάνει καλά την δουλειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive