Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! Κατάσχουν ακόμα και αυτό! Η δυσάρεστη έκπληξη και η λύση που πρέπει να δοθεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατάσχουν ακόμα και αυτό! Η δυσάρεστη έκπληξη και η λύση που πρέπει να δοθεί (ΒΙΝΤΕΟ)
Του Κίμωνα Χαραλάμπους. Μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις βρίσκονται χιλιάδες πολίτες που πριν λίγες μέρες πληρώθηκαν το κοινωνικό μέρισμα.  Υπάρχουν αρκετά περιστατικά από δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος που δεν μπόρεσαν να εισπράξουν το ποσό που τους αναλογεί λόγω δέσμευσης των λογαριασμών τους...

Με άλλα λόγια, το κοινωνικό μέρισμα, κατά κάποιον τρόπο, κατάσχεται, ενώ υποτίθεται είναι ακατάσχετο! Η κυβέρνηση αρπάζει μέχρι και το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα!
Σε πολλές περιπτώσεις η κατάσχεση έχει γίνει από την ίδια την εφορία. Σε αυτή την περίπτωση οι τράπεζες ενημερώνουν τους πολίτες ότι θα πρέπει να απευθυνθούν στην εφορία τους για να βγάλουν άκρη, καθώς δεν μπορούν να επιστρέψουν χρήματα που πήρε αυτόματα η ΔΟΥ.
Οπότε… καταλαβαίνετε!
Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι τραγική! Η «βροχή» φόρων ξεζουμίζει ό,τι έχει απομείνει στις τσέπες των Ελλήνων.
Οι επιχειρήσεις κλείνουν, τα νοικοκυριά γονατίζουν και η κυβέρνηση καλεί τους πάντες στο Δημόσιο… για ένα καλύτερο αύριο.
Δεν γίνεται όπως οι πάντες να διοριστούν στο Δημόσιο ούτε να δίνονται εσαεί επιδόματα, τα οποία μετά κατάσχονται.
Για να κινηθεί η οικονομία πρέπει να υπάρξουν θέσεις εργασίας και για να υπάρξουν θέσεις εργασίας, πρέπει να μειωθούν οι φόροι, να ενισχυθούν οι επιχειρήσεις και να σταματήσουν οι μαζικές κατασχέσεις λόγω χρεών.
Άλλωστε το Κράτος δεν χρωστάει σε ιδιώτες; Πρέπει να ζητούν και εκείνοι κατασχέσεις δημοσίων κτηρίων;
Χρειάζεται υπομονή, υγιές νοικοκύρεμα και ενίσχυση του παραγωγικού ιστού της χώρας με μείωση φόρων και νέες θέσεις εργασίας, έτσι ώστε να καταπολεμηθεί η ανεργία αλλά και η εξάρτηση από τα κοινωνικά μερίσματα που ούτως ή άλλως το κράτος παίρνει πίσω.
Αυτή είναι η λύση!
Ωστόσο, η κυβέρνηση οδηγεί την κατάσταση στα άκρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive