Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Θα τιμηθεί ο αστυφύλακας που έσωσε τρία άτομα από φλεγόμενο διαμέρισμα. Θα του απονεμηθεί για την πράξη του το μετάλλιο «Αστυνομικός Σταυρός»

Αποτέλεσμα εικόνας για Αστυφύλακας Αθανάσιος Γρηγοριάδης.Με το αστυνομικό μετάλλιο «Αστυνομικός Σταυρός» και το αντίστοιχο δίπλωμα, θα τιμηθεί αύριο στις 10, στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ο Αστυφύλακας Αθανάσιος Γρηγοριάδης. Η απονομή πραγματοποιείται μετά από την έκδοση σχετικού Προεδρικού Διατάγματος και αφορά εξαίρετη δραστηριότητα, την οποία επέδειξε ο τιμώμενος Αστυνομικός κατά τη διάρκεια των καθηκόντων του, υπηρετώντας στη...
Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.
Πιο συγκεκριμένα, την 7 Ιανουάριου 2014 ο Αστυφύλακας Αθανάσιος Γρηγοριάδης, που ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας δίκυκλης αστυνόμευσης μαζί με συνάδελφό του, με πράξη αυτοθυσίας και εκθέτοντας αποδεδειγμένα τη ζωή τους σε κίνδυνο, επενέβησαν άμεσα και διέσωσαν από επικείμενο θάνατο, τρία άτομα που είχαν εγκλωβιστεί σε μπαλκόνι διαμερίσματος στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, εξαιτίας πυρκαγιάς που είχε προκληθεί σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive