Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Προφυλακιστέοι δύο για τα επεισόδια στην μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Προφυλακιστέοι δύο για τα επεισόδια στην μνήμη  του Αλέξη Γρηγορόπουλου
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν δύο εκ των οκτώ συλληφθέντων από τα επεισόδια στα στα Εξάρχεια, ανήμερα της επετείου δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Πρόκειται για έναν 36χρόνο και έναν 20χρόνο.  Οι δύο κατηγορούμενοι...
αρνήθηκαν κάθε σχέση με τα επεισόδια, αν και ανέφεραν ότι συμμετείχαν στην πορεία μνήμης για την δολοφονία του 15χρονου μαθητή από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα, στις 6 Δεκεμβρίου 2008 στα Εξάρχεια.  Οι υπόλοιποι 6 συλληφθέντες (μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικοι) αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Κατά περίπτωση οι οκτώ συλληφθέντες απολογήθηκαν για τα αδικήματα της έκρηξης, του εμπρησμού, της κατοχής εκρηκτικών υλών, της απόπειρα πρόκλησης βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, της απόπειρας πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive