Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Σάλος στην Τουρκία με δημοσίευμα εφημερίδας που δείχνει αρχαιοελληνικό άγαλμα να κατουράει τον Ερντογάν! Και μάλιστα από τουρκοκυπριακή εφημερίδα. ΦΩΤΟ

Σάλος στην Τουρκία με δημοσίευμα εφημερίδας που δείχνει αρχαιοελληνικό άγαλμα να ουρεί τον Ερντογάν! (ΦΩΤΟ)
Μεγάλο σάλο έχει προκαλέσει δημοσίευμα της εφημερίδας «Αφρίκα» που εκδίδεται στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου και απεικονίζει ένα αρχαιοελληνικό άγαλμα να... κατουράει τον οξύθυμο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.  "Αυτό που έκαναν είναι μικροπρέπεια, ατιμία, χυδαιότητα....
Ασφαλώς και θα λογοδοτήσουν γι' αυτό διά της νομικής οδού", ήταν η σημερινή αντίδραση του Τούρκου αντιπροέδρου, Ρετζέπ Ακντάγ.


Συνεχίζοντας ωστόσο σε προκλητικό τόνο, ο Τούρκος αντιπρόεδρος τόνισε πως επρόκειτο να προβοκάτσια της ελληνοκυπριακής πλευράς, καθώς η συγκεκριμένη εφημερίδα δεν προωθεί κάποιου είδους "εθνική συνείδηση", αλλά λειτουργεί βάσει εντολών:
"Πρέπει οπωσδήποτε γι` αυτή την ατιμία να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης. Θα τους ντροπιάσω ενώπιον των Τουρκοκύπριοι. Αυτοί δεν έχουν εθνική συνείδηση. Εγώ θα τους κάνω αυτούς να αναγνωρίζονται μέσα στην ΤΔΒΚ ως φωνή των Ελληνοκύπριοι".
Το μόνο σίγουρο είναι πως η Άγκυρα δεν θα αφήσει αυτό το δημοσίευμα-προσβολή προς τον...«σουλτάνο» αναπάντητο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive