Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Τέτοια ΠΑΡΑΦΟΡΗ αγάπη για τον δικτάτορα Μαδούρο; Ο Παπαδημούλης καθιστός ήταν ο μοναδικός που δε χειροκρότησε στη βράβευση της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας! ΦΩΤΟ

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο βράβευσε τη «δημοκρατική αντιπολίτευση της Βενεζουέλας» με το βραβείο Ζαχάρωφ για την ελευθερία της σκέψης, ωστόσο η στάση των βουλευτών της Ευρωπαϊκής Αριστεράς ήταν εκείνη που προκάλεσε αίσθηση, με τον αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρω-ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη να ακολουθεί μια εξίσου περίεργη στάση...

Οι θέσεις των περισσότερων ευρωβουλευτών ήταν άδειες, ενώ και ο Δημήτρης Παπαδημούλης που ήταν στην αίθουσα του Ευρωκοινοβουλίου την ώρα της βράβευσης ήταν ο μόνος που δεν σηκώθηκε και δεν χειροκρότησε καν!

Μάλλον, η προσκόλληση στο καθεστώς Μαδούρο είναι τέτοια που δεν του επέτρεψε να σηκωθεί και να χειροκροτήσει.
Ο κ. Παπαδημούλης, σχολίασε την στάση του, γράφοντας στο twitter:

Ήμουν παρών στην απονομή του βραβείου Ζαχάρωφ στην αντιπολίτευση της Βενεζουέλας γιατί σέβομαι το Ευρωκοινοβούλιο, το βραβείο κ τη δημοκρατία. Δεν τους χειροκρότησα γιατί τους θεωρώ συνυπεύθυνους για την κρίση στην Βενεζουέλα. Οι ευθύνες του Μαδούρο, δεν τους κάνουν «αγγελούδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive