Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Δεν μας αφήνουν ήσυχους οι πούστηδες. Αυστραλός βουλευτής έκανε πρόταση γάμου στον γκόμενό του... ΜΕΣΑ στη Βουλή. ΒΙΝΤΕΟ

Μία έκπληξη -με πολλούς αποδέκτες- επεφύλασε μία συνεδρίαση της αυστραλιανής Βουλής των Αντιπροσώπων όταν ένα από τα μέλη της εθνικής αντιπροσωπείας έκανε επίσημη πρόταση γάμου στον επί χρόνια γκόμενό του....
Ο Tim Wilson, ένας φιλελεύθερος βουλευτής από την πολιτεία της Βικτόρια, κατά τη διάρκεια μίας συζήτησης στον απόηχο της ψήφισης υπέρ της νομιμοποίησης των γάμων μεταξύ ομοφυλόφιλων ζευγαριών, έκανε πρόταση γάμου στον πούστη γκόμενό του Ryan Bolger.
Η στιγμή της πρότασης -καθώς ο πολιτικός ολοκλήρωνε την τοποθέτησή του- προκάλεσε τα χαμόγελα των υπόλοιπων παρευρισκομένων, ενώ έκλεισε με την αποδοχή της πρότασης από τον έκπληκτο άντρα, εν μέσω ζητωκραυγών και χειροκροτημάτων.  

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive