Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

«Φτώχεια, φόροι, ανεργία… το τερματίσατε!ΡΕΕΕΕ!». Στο Σύνταγμα η πορεία των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ – Δείτε φωτογραφίες

«Φτώχεια, φόροι, ανεργία… το τερματίσατε!»
Σε εξέλιξη βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας η πορεία των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που κηρύχθηκε ενάντια στην πολιτική που αποτυπώνεται και στο νέο προϋπολογισμό.
Αυτή την ώρα...
η πορεία φτάνει στο Σύνταγμα, ενώ οι διαδηλωτές κρατούν ένα μεγάλο πανό στο οποίο αναγράφεται το σύνθημα «Φτώχεια, φόροι, ανεργία… το τερματίσατε».
Στην ανακοίνωσή της, η ΓΣΕΕ κάνει λόγο για αδιέξοδες και ανάλγητες κυβερνητικές πολιτικές που έχουν «στραγγαλίσει» ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και προειδοποιεί ότι θα συνεχίσει τις κινητοποιήσεις της στο πλαίσιο της πανεθνικής δράσης που θα πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα, σε συντονισμό με επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς της χώρας.
«Όσο συνεχίζονται οι ίδιες καταστροφικές και μνημονιακές πολιτικές, τόσο θα συνεχίζεται ο αγώνας, με κάθε μέσο και τρόπο», καταλήγει η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ.
IMG_6499
IMG_6500
IMG_6501

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive