Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Πάει, ΤΑΠΑΙΞΕ κι αυτή!! "Η Δικαιοσύνη τσακώθηκε μόνη της" λέει οΤζανακόπουλος. ΒΙΝΤΕΟ


Σχετική εικόναΆλλο ζήτημα είναι ο σεβασμός στις αποφάσεις και η δεσμευτικότητα της Δικαιοσύνης και άλλο η κριτική που μπορεί να ασκήσει κανείς, δήλωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξή του.Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε πως δεν καταλαβαίνει γιατί θεωρείται παρέμβαση μια άποψη ότι και οι δικαστές πρέπει να υπάγονται στη διαδικασία ηλεκτρονικής κατάθεσης του «πόθεν έσχες», και πως του έκανε εντύπωση πώς διαχειρίστηκε το θέμα χτες και ο πρόεδρος του ΣτΕ και άλλοι εκπρόσωποι της Δικαιοσύνης...

«Με βάση όσα παρακολουθήσαμε χτες μένει μια αίσθηση ότι η Δικαιοσύνη τσακώθηκε μόνη της» είπε ο υπουργός Επικρατείας και και πρόσθεσε πως του έκανε πραγματικά πολύ μεγάλη έκπληξη ο τρόπος με τον οποίο παρενέβη ο πρόεδρος του ΣτΕ.



Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού τόνισε στην ΕΡΤ πως γενικότερα το να λέει κανείς ότι η κυβέρνηση προχωρά σε παρεμβάσεις είναι τουλάχιστον αστείο.

Σημείωσε ότι «η Δικαιοσύνη οφείλει να κάνει -και κάνει- τη δουλειά της, από την άλλη η κυβέρνηση οφείλει να προτείνει νομοσχέδια στο κοινοβούλιο, να σχεδιάζει την πολιτική της και αυτό να γίνεται στη βάση της έννομης τάξης».

«Οι ρόλοι», συμπλήρωσε ο ίδιος, «είναι διακριτοί, οι αποστολές είναι διακριτές, βρισκόμαστε σε ένα κράτος δικαίου, το σεβόμαστε όλοι το κράτος δικαίου, από κει και πέρα η δικαιοσύνη είναι δικαιοσύνη και η πολιτική είναι πολιτική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive