Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Συνελήφθησαν 60 Κύπριοι φοιτητές που πήγαν να διαμαρτυρηθούν στην Τουρκική Πρεσβεία στην Αθήνα (ΒΙΝΤΕΟ)

ertogan-presveia
Φοιτητές της φοιτητικής παράταξης ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ συγκεντρώθηκαν χθες έξω από την πρεσβεία της Τουρκίας διαμαρτυρόμενοι για την επίσκεψη Ερντογάν, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα. Συγκεκριμένα σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν νωρίτερα έξω από την τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα....
όπου συγκεντρώθηκαν Κύπριοι φοιτητές για να διαμαρτυρηθούν, για την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα την Πέμπτη.
erntogan1
erntogan2
erntogan3


Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στις 8:30 μμ συνελήφθησαν περίπου 60 Κύπριοι φοιτητές. Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται και Ελλαδίτες που συμμετείχαν στη διαμαρτυρία. Οι φοιτητές στο βίντεο που ανάρτησαν πριν λίγο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης φαίνονται να κρατάνε πανό και να διαμαρτύρονται.

1 σχόλιο:

  1. Γιατί οι γραικίλοι της κυβέρνησης συνέλαβαν τους Κύπριους? Μα γιατί είναι Έλληνες. Αν ήταν λαθρο ή γύφτοι ή Τούρκοι, ή αναρχοάπλυτοι, θα τους κερνούσαν παστέλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive