Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Ρωσία: Κατέρρευσε στο δικαστήριο η κόρη του Ρώσου ολιγάρχη που σκότωσε 6 πεζούς και τραυμάτισε αλλους 5 με την πολυτελή Lexus της: «Σας παρακαλώ συγχωρέστε με!» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Με δάκρυα στα μάτια έφτασε στο δικαστήριο η κόρη του Ρώσου ολιγάρχη, Αλιόνα Ζαΐτσεβα, η οποία παρέσυρε και σκότωσε έξι πεζούς στην Ουκρανία, αφού παραβίασε ερυθρό σηματοδότη με την πολυτελή Lexus που οδηγούσε. Η 20χρονη προσήλθε και ικέτευσε για συγχώρεση απο τους συγγενείς των θυμάτων, δηλώνοντας ένοχη και έτοιμη να δεχθεί την ποινή της...
  Οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα της 18ης Οκτωβρίου που προκάλεσε και τον τραυματισμό άλλων πέντε ανθρώπων, ενώ η Ζαΐτσεβα, περπατούσε σώα και αβλαβής, έγιναν viral και προκάλεσαν σοκ σε όλον τον κόσμο. «Γνωρίζω ότι δεν θα αλλάξει τίποτα, αλλά σας παρακαλώ, αν μπορείτε συγχωρήστε με. Προσεύχομαι κάθε μέρα για τους νεκρούς και τα θύματα. Εάν ήταν δυνατό να γυρίσω το χρόνο πίσω, θα έδινα και τη ζωή μου. Δεν θα πιάσω ποτέ τιμόνι ξανά. Δεν θέλω να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Σας παρακαλώ να με συγχωρήσετε», είπε συντετριμμένη η κληρονόμος.

Εάν καταδικαστεί για επικίνδυνη οδήγηση με πρόκληση θανάτου, αντιμετωπίζει φυλάκιση έως δέκα έτη.
Η Αλιόνα Ζαΐτσεβα έδειχνε καταβεβλημένη από την παραμονή της εδώ και δύο μήνες σε ένα υπερπλήρες κέντρο κράτησης, απάντησε στις φήμες για το αν βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών πριν το δυστύχημα. Ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πάρει κάτι άλλο πέρα από παυσίπονα, που της είχαν συνταγογραφηθεί πριν από μία δεκαετία, όταν τραυματίστηκε σε άλλο τροχαίο
«Ξέρω ότι όλοι νομίζουν πως είμαι ναρκομανής. Δεν θέλω τα θύματα πρώτα να νομίζουν ότι η κατηγορούμενη είναι εθισμένη σε ουσίες. Δεν είμαι ναρκομανής. Θα ήταν επικίνδυνο, λόγω των τραυμάτων μου. Είμαι έτοιμη να αναλάβω τις ευθύνες μου και να δεχθώ την ποινή που θα μου επιβάλει το δικαστήριο. Αλλά σας παρακαλώ συγχωρήστε με. Αυτό δεν έγινε υπό την επήρεια ναρκωτικών», τόνισε.
«Ό,τι ουσία βρέθηκε στο αίμα μου ήταν από τα παυσίπονα που χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια για το πρόβλημά μου», ανέφερε.
Ο πατέρας της 20χρονης, Βασίλι Ζαΐτσεβ, πολυεκατομμυριούχος στον τομέα της ενέργειας, κατέβαλε αποζημίωση στα θύματα, εν μέσω ισχυρισμών πως επιδιώκει ελαχιστοποίηση της ποινής της.
«Ζητάμε γονατιστοί από τις οικογένειες των νεκρών και των θυμάτων αυτού του φρικτού δυστυχήματος να συγχωρέσουν την κόρη μας», λέει ο Ρώσος ολιγάρχης.
Η Οξάνα Μπερσένκο, μία από τις τραυματίες, όταν ξύπνησε από κώμα έμαθε πως ο σύζυγός της Αλεξάντερ και η αδελφή της είχαν σκοτωθεί στο δυστύχημα. Η 27χρονη κάλεσε τα υπόλοιπα θύματα να μην δεχθούν την αποζημίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive