Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Αλλος ήταν ο φονιάς της ρουμάνας στη Ρόδο! Κι άλλος ήταν στη φυλακή 3,5 χρόνια

Αποτέλεσμα εικόνας για Ρουμάνας που κατακρεουργήθηκε στη Ρόδο❱❱ Ανατροπή! Ελεύθερος ο σύντροφος της Ρουμάνας που κατακρεουργήθηκε στη Ρόδο (το 2014), αφού τα νέα στοιχεία τον αθωώνουν.  Απίστευτη ανατροπή στην άγρια δολοφονία μιας Ρουμάνας που βρέθηκε με κομμένη καρωτίδα και βαθιές τομές στα γεννητικά όργανα και στον έναν μαστό στην Κω, τον Απρίλιο του 2014!...
  Ο 54χρονος Αλβανός σύντροφός της, που είχε κατηγορηθεί για το αποτρόπαιο φονικό και βρισκόταν στις Φυλακές Δομοκού επί τριάμισι χρόνια, εκτίοντας ποινή ισόβιας κάθειρξης, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου.
Ο επικεφαλής του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Β' Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου έδωσε νέα στοιχεία από την ταυτοποίηση αποτυπωμάτων που ελήφθησαν από τα πλακάκια του μπάνιου, όπου βρέθηκε κατακρεουργημένο το θύμα. Τα δακτυλικά αποτυπώματα ανήκουν τελικά σε έναν Πακιστανό, ο οποίος διέμενε με ομοεθνείς του στο διαμέρισμα πάνω από εκείνο όπου έμενε το ζευγάρι.

«Δικαιώθηκε ο αγώνας μας για την απόδειξη της αλήθειας στην περίπλοκη ποινική υπόθεση του κατηγορουμένου, ο οποίος κατηγορούνταν για την ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση της συντρόφου του. Ζήτησα διακρίβωση και περαιτέρω έρευνα σε σχέση με τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν δίπλα ακριβώς στο θύμα, στο πλακάκι του μπάνιου, τα οποία ταυτοποιήθηκαν και ανήκουν σε άτομο πακιστανικής καταγωγής.
Κάναμε αίτηση για αναστολή εκτέλεσης της απόφασης της ποινής της ισόβιας κάθειρξης που είχε επιβάλει πρωτόδικα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου και έγινε δεκτή προχθές, Δευτέρα, και ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος» δήλωσε η συνήγορος υπεράσπισης του 54χρονου, ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου.

Στο δικαστήριο κατέθεσε και ο γιος του κατηγορουμένου, που υποστήριξε ότι ο πατέρας του και όλη τους η οικογένεια είναι δακτυλοδεικτούμενοι στην Κω ως συγγενείς δολοφόνου, έχουν χάσει τις δουλειές τους και έχουν καταστραφεί οικονομικά.

1 σχόλιο:

  1. Εξελίξεις στη δολοφονία Ρουμάνας στην Κω- Ταυτοποιήθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα Πακιστανού

    http://www.pronews.gr/koinonia/632576_exelixeis-sti-dolofonia-roymanas-stin-ko-taytopoiithikan-daktylika-apotypomata

    ''Τα δακτυλικά αποτυπώματα που ελήφθησαν από πλακάκια του μπάνιου, δίπλα στο άψυχο σώμα της 43χρονης, ανήκουν με απόλυτη βεβαιότητα σε έναν Πακιστανό, ο οποίος διέμενε με ομοεθνείς του σε διαμέρισμα ορόφου στην πολυκατοικία, όπου διεπράχθη το έγκλημα…
    Ενώπιον νέων στοιχείων, που δεν αποκλείεται να ανατρέψουν άρδην την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου, με την οποία καταδικάστηκε τον Ιούνιο του 2015 σε ποινή ισόβιας κάθειρξης, ποινή φυλάκισης 3 ετών και 5 μηνών και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ ο 52χρονος Ζoto Jani του Aleksander, υπήκοος Αλβανίας, που κρίθηκε ομοφώνως ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 43χρονης Ρουμάνας συντρόφου του Aciu Flopjca – Aurica του Vasile, μητέρας τριών παιδιών, βρίσκονται οι αστυνομικοί της Β’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, ο Εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου και ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών της Κω.

    Προέκυψε συγκεκριμένα ότι δακτυλικά αποτυπώματα που ελήφθησαν από πλακάκια του μπάνιου, δίπλα στο άψυχο σώμα της 43χρονης, ανήκουν με απόλυτη βεβαιότητα σε έναν Πακιστανό, ο οποίος διέμενε με ομοεθνείς του σε διαμέρισμα ορόφου στην πολυκατοικία, όπου διεπράχθη το έγκλημα!!
    Τα στοιχεία αυτά μελετώνται αρμοδίως και δεν θα πρέπει να αποκλείεται η επανάληψη της δίκης μετά την άσκηση εφέσεως από τον Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου αλλά και να κινηθεί άμεσα η διαδικασία για την σύλληψη του υπόπτου.''

    → πακιστανοι,αλβανοι,ρουμανοι κλπ... αυτη πλεον ειναι η ελλαδα πληρης αφελληνισμος,η ρουμανα ειχε 3 παιδια οταν ο ελληνας δεν μπορει να κανει ουτε ενα,ολοι τους ειχαν εργασια ας ειναι καλα τα ρεμαλια οι ελληνες που τους δινουν δουλεια και τους νοικιαζουν διαμερισματα με την ανεργια των Ελληνων να εχει ξεπερασει το 1, 5 εκ. ανεργων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive