Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ !! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο 34 ΧΡΟΝΟΣ ΑΦΓΑΝΟΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ & ΓΚΑΣΤΡΩΣΕ 12 ΧΡΟΝΗ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ

Αποτέλεσμα εικόνας για "Κωσταλέξι” στο Μενίδι
Σοκάρει η υπόθεση που φέρνει μνήμες "Κωσταλέξι” στο Μενίδι, μετά την καταγγελία ενός 14χρονου, σήμερα, κοριτσιού.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 34χρονος, αφγανικής καταγωγής, την κρατούσε εδώ και δύο χρόνια κλειδωμένη στο σπίτι του και ασελγούσε σε βάρος της κατ' εξακολούθηση. Μάλιστα, το κοριτσάκι, έμεινε έγκυος... μόλις στα 12 του χρόνια και γέννησε μόνη της, μέσα στο σπίτι τον Οκτώβριο του 2015.  Είναι άγνωστο, μέχρι στιγμής, πως τελικά κατάφερε το κορίτσι να ξεφύγει, ωστόσο μετά την καταγγελία της, ο 34χρονος άνδρας συνελήφθη ενώ η 14χρονη κοπέλα και το μωράκι, φιλοξενούνται ήδη σε δομή του κράτους.

1 σχόλιο:

  1. απ'οτι διαβασα για βρ@μοπακιστανο προκειται και το κοριτσι ρομα,ακριβως παρομοιο περιστατικο συνεβη παλι στην πατρα παλι με πακιστανο και ανηλικο κοριτσι ρομα απο ρουμανια,ολο το αρρωστο σκουπιδαριο του κοσμου εχει μαζευτει στην πατριδα μας,θελουν κρεμασμα ολα αυτα τα καθαρματα που βιαζουν και αποπλανουν μικρα παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive