Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Γνωστή παρουσιάστρια πήγε στα μπουζούκια και νόμιζε τα λουλούδια είναι δωρεάν! Εκανε 20.000 λογαριασμό! (βίντεο)

Γνωστή παρουσιάστρια πήγε στα μπουζούκια και νόμιζε τα λουλούδια είναι δωρεάν! Εκανε 20.000 λογαριασμό! (βίντεο)
Η νεαρή παρουσιάστρια Τζώρτζια Παναγή κατάφερε και αυτό το Σαββατοκύριακο να μας αφήσει με το στόμα ανοικτό όταν στο πλαίσιο του παιχνιδιού που ετοίμασαν για τον καλεσμένο τους, Παναγιώτη Μπουγιούρη αποκάλυψε τι έκανε όταν πήγε στα μπουζούκια μαζί με τη φίλη της....  Σύμφωνα με το παιχνίδι ο καθένας τους κρατούσε από ένα φάκελο με μια ιστορία που αφορούσε τον ίδιο και οι άλλοι δύο έπρεπε να αποφασίσουν αν η ιστορία που άκουγαν ήταν αληθινή ή ψεύτικη. Όταν η Τζώρτζια Παναγή κλήθηκε να μοιραστεί τη δική της ιστορία ανέφερε τα εξής: "Πήγα στα μπουζούκια με την φίλη μου, νομίζαμε ότι τα λουλούδια ήταν δωρεάν και όταν ήρθε ο λογαριασμός έβαλα τα κλάματα".  Στο αρχικό άκουσμα της ιστορίας της τόσο ο Παναγιώτης Μπουγιούρης όσο και ο συμπαρουσιαστής της Άθως Αντωνίου θεώρησαν πως αυτό που τους έλεγε η παρουσιάστρια ήταν ένα μεγάλο ψέμα.  Ωστόσο, οι απίστευτες λεπτομέρειες της Τζώρτζιας Παναγή αποκάλυψαν πως πρόκειται για μια μεγάλη αλήθεια, αφήνοντας και τους δύο με το στόμα ανοικτό, μιας και η παρουσιάστρια κατάφερε στα 18 της μόλις χρόνια μαζί με μια φίλη της να κάνουν λογαριασμό 20.000 ευρώ πετώντας λουλούδια σε μπουζούκια της Αθήνας όπου τραγουδούσε ο Νίκος Οικονομόπουλος μαζί με τον Θάνο Πετρέλη και στο τέλος να μην πληρώσουν τίποτα!

1 σχόλιο:

  1. Καλα ρε μεγαλε,ειναι δνατον να ασχολείσαι με τέτοιες μ@λ@κιες?Θα μας τρελανεις?Πηγαν οι παρθενοπες,οι αθωες παιδούλες..με πολύ χιλιομετρο στην ....ορθοπεταλια!!!στα μπουζούκια και νομισαν ότι τα λελουδα είναι τσαμπα......Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive