Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Καμμένος: "Αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη για την εισβολή του Ρουβίκωνα". Ε, ΚΑΙ; ΠΟΙΑ είναι η ποινή της "πολιτικής ευθύνης;" μούφα ε; ετσι, νάχουμε κάτι να λέμε!

Σάλος και αντιδράσεις από την εισβολή Ρουβίκωνα στο Πεντάγωνο
Ο κ. Καμμένος ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για την εισβολή του «Ρουβίκωνα» στον προαύλιο χώρο του ΥΠΕΘΑ, χαρακτήρισε πολύ σοβαρό θέμα την εν λόγω ενέργεια, προσθέτοντας ότι «δεν έπρεπε να μπει (η ομάδα) ούτε και να βγει»....
 Πρόσθεσε ότι θα καλέσει σε αλλαγή της σχετικής νομοθεσίας, διευκρινίζοντας ότι η στρατιωτική αστυνομία δεν έχει δικαιοδοσία να προβεί σε συλλήψεις πολιτών εντός στρατιωτικών χώρων.
«Είναι απαράδεκτο φαινόμενο η εισβολή ομάδων (σε στρατόπεδο)» είπε ο κ. Καμμένος προσθέτοντας, ακόμα ότι «κάποιος ήταν ειδοποιημένος στον 3ο όροφο του ΥΠΕΘΑ και από την πρώτη στιγμή «τράβαγε» βίντεο και φωτογραφίες, θα βρούμε τι έγινε και θα πάρουμε μέτρα να μην ξαναγίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive