Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

ΚΛΕΦΤΕΣ - ΚΤΗΝΗ. Συλλήψεις για πλιάτσικο με θύματα πλημμυροπαθείς στη Μάνδρα

MANDRA
Σε 13 συλλήψεις ατόμων που έκαναν πλιάτσικο σε σπίτια και καταστήματα που επλήγησαν από την πλημμύρα προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή της Μάνδρας.  Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για κλέφτες, στην πλειονότητά τους γύφτοι, οι οποίοι έμπαιναν σε ανοιχτά, λόγω της πλημμύρας, σπίτια και καταστήματα αρπάζοντας αντικείμενα....
Συνολικά εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών.  
Αναλυτικά οι συλλήψεις:  Απογευματινές ώρες της 15-11-2017, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μάνδρας, 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος νωρίτερα μαζί με συνεργό του που αναζητείται, είχε εισέλθει στο Ταχυδρομείο Μάνδρας, από σημείο του οποίου ο υαλοπίνακας είχε καταστραφεί από την πλημμύρα, με σκοπό την κλοπή. 
Πρωινές ώρες της 16-11-2017, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), τέσσερις (4) ημεδαποί ηλικίας 29, 32, 38 και 41 ετών, οι οποίοι νωρίτερα είχαν μεταβεί στις εγκαταστάσεις εταιρείας στη Μάνδρα και εκμεταλλευόμενοι τις εκτεταμένες καταστροφές που είχαν προξενηθεί στην περιοχή, αφαίρεσαν εξοπλισμό (ψυγεία, παλέτες κλπ), Μεσημβρινές ώρες της 17-11-2017, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 27 και 51 ετών, διότι κατελήφθησαν να αφαιρούν αντικείμενα από οικίες στη Νέα Πέραμο, που είχαν υποστεί ζημιές από την πλημμύρα, Απογευματινές ώρες της 19-11-2017, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, στη Μάνδρα, τρεις (3) ανήλικοι ημεδαποί, την στιγμή που επιχειρούσαν να αφαιρέσουν αυτοκίνητο που είχε παρασυρθεί στο σημείο από την πλημμύρα, Απογευματινές ώρες της 19-11-2017, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 18χρονος ημεδαπός την στιγμή που αφαιρούσε αντικείμενα από ισόγεια οικία στη Μάνδρα, που είχε υποστεί ζημιές από την πλημμύρα και τα τοποθετούσε σε φορτηγό, έμφορτο με σιδερένια αντικείμενα και ηλεκτρικές συσκευές, και Απογευματινές ώρες της 19-11-2017, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ) δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 34 και 46 ετών, την στιγμή που αποσυναρμολογούσαν και επιχειρούσαν να αφαιρέσουν εξαρτήματα ακινητοποιημένου οχήματος, στο ρέμα του Σαρανταπόταμου στη Μάνδρα, το οποίο είχε παρασυρθεί από τον χείμαρρο. Στην κατοχή τους βρέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων. Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.  Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., συνεχίζεται από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής η διάθεση ενισχυτικών δυνάμεων στην περιοχή της Μάνδρας – Νέας Περάμου, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν από την πρόσφατη κακοκαιρία και για όσο διάστημα απαιτηθεί.  
Σήμερα, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, έχουν διατεθεί συνολικά (249) αστυνομικοί, που στελεχώνουν (3) Ο.Π.Κ.Ε., (85) εποχούμενες και πεζές περιπολίες και (6) Ομάδες ΔΙΑΣ.  
Συνολικά από 16 Νοεμβρίου έχουν διατεθεί (1.421) αστυνομικοί με ανάλογο αριθμό μέσων.  Επίσης υπενθυμίζεται ότι από σήμερα το Γραφείο Ταυτοτήτων του Τμήματος Ασφάλειας Μάνδρας λειτουργεί με αυξημένο προσωπικό, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι πολίτες στην έκδοση Δελτίων Αστυνομικής Ταυτότητας.  Επίσης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών γνωρίζεται ότι λειτουργούν στο Αστυνομικό Τμήμα Μάνδρας-Ειδυλλίας η τηλεφωνική γραμμή 2131521657 και στο Τμήμα Ασφαλείας Μάνδρας-Ειδυλλίας η τηλεφωνική γραμμή 2131521592.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive