Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

ΒΗΜΑ: «Η κυρία Τσουκαλά είχε σπεύσει στο σημείο από ενδιαφέρον για την πορεία των επεισοδίων και για τον κίνδυνο που θα μπορούσαν να διατρέξουν οι αναρχικοί". ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI /ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Από την πρώτη στιγμή που συνέβη το αποτρόπαιο γεγονός με την ναυτική φωτοβολίδα που εκτόξευσαν οι αναρχοκομμουνιστές, τα καθεστωτικά ΜΜΕ αφενός μεν απέκρυπταν το όνομα και την ιδιότητα του θύματος και αφετέρου μιλούσαν για κάποια...
«τυχαία περαστική» ή για «την δικηγόρο που πήγαινε στο σπίτι της». Ωστόσο, ο –πάντα πολύ καλά πληροφορημένος, εκ των έσω- αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» Βασίλης Λαμπρόπουλος δίνει μια άλλη εκδοχή, στην οποία προφανώς έχει καταλήξει και η Αστυνομία. Πως «η κυρία Τσουκαλά είχε σπεύσει στο σημείο από ενδιαφέρον για την πορεία των επεισοδίων και για τον κίνδυνο που θα μπορούσαν να διατρέξουν οι αναρχικοί. Η τραυματίας είναι νομικός εκπρόσωπος γνωστών αντιεξουσιαστών…».  Τι εννοεί ο Λαμπρόπουλος, χωρίς όμως να το γράφει ευθέως; Είναι γνωστό, πως όποτε προκαλούνται επεισόδια από αναρχοκομμουνιστές, υπάρχουν εκεί τριγύρω «ειδοποιημένοι δικηγόροι» (ορισμός που έδωσαν οι αναρχοκομμουνιστές σε εσωτερικό έγγραφό τους…), οι οποίοι επεμβαίνουν όποτε γίνεται κάποια σύλληψη αναρχοκομμουνιστή, αφενός μεν για να μην ξυλοκοπηθεί από αγανακτισμένους άνδρες των ΜΑΤ και αφετέρου για να του παράσχουν αμέσως νομική προστασία. Για τον σκοπό αυτό, το «εσωτερικό» έγγραφο που προαναφέραμε, συμβούλευε όσους αναρχοκομμουνιστές συλλαμβάνονται να φωνάζουν την στιγμή της σύλληψής τους 2-3 φορές δυνατά το ονοματεπώνυμό τους για να το ακούσουν οι «ειδοποιημένοι δικηγόροι» και να πράξουν τα δέοντα! 




4 σχόλια:

  1. Η ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ,ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΕΙ.ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ
    Η δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη.Αυτό είναι αλήθεια διότι αποφάσεις δικαστικές παραβιάζονται από υπουργούς σαν τον Παρασκευόπουλο που αφήνει σεσημασμένους και καταδικασθέντες εγγληματίες να αλωνίζουν και να δολοφονούν .Ταυτόχρονα κυρίες σαν την ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ για να δοθεί στον Αναρχικό Ρωμανό το βραχιολάκι ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ Oλα αυτά έγιναν για να σπουδασει στο ΤΕΙ που ο ίδιος κοροιδευε.Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να καταλάβει ότι μετά από 31 μέρες δεν μπορούσε ο Ρωμανός να είναι σε τέλεια υγεία ευδιάθετος ψυχικά και σωματικά , όλα ήταν ένα θέατρο για να τον αφήσουν ελεύθερο
    Απέρριψε ο Αρειςο Πάγος το αίτημα Ρωμανού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είμαι μάγος, αλλά το είχα καταλάβει και σας το είχα πει με ανάρτηση μου. Είχα γράψει ότι ξέρει τους αυτουργούς γιατί είναι προστατευόμενοι πελάτες της. Όποιος σκάβει τον λάκκο του αλλουνού, πέφτει ο ίδιος μέσα. Άραγε θα βάλει μυαλό η λεγάμενη; Χλωμό το βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσιιιιι....., η θεία δίκη.!!!!!! Κατι τέτοιες καρ..λες μόνο αυτό αξίζουν..!!!! Γιατι εσπευσε λοιπό να κάνει μήνυση κατα αγνωστων..??Για να πιασει η αστυνομια τους ανωστους και μετα να κατηγορει την αστυνομια οτι τους κατηγορει αδικα και δεν έχει στοιχεια για την ενοχή τους...!!!!!
    Οποιος ασχοληθει με το θέμα της εν λόγο πατσαβουρας θα ειναι για φτυσιμο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εκει στην αθηνα εκπαιδευστε σκυλια [δολοφονους] και αμοληστε τα στα αναρχοπηθηκια να μην ξερουν απο που τους ηρθε ,αλλιως καθηστε να κοιτατε ,δεν νομιζετε οτι ειναι καιρος να παρετε τις ζωες σας και τις περιουσιες σας στα χερια σας ;θαλεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive