Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Εξαπατά ο Γεωργιαδης το αγοραστικό κοινό με τα γιλέκα απάτη; Η απάντηση ειναι Ναι!

ΑΔΩΝΙΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Η βλακεία, εκτός από ανίκητη, είναι και νόμιμη, οπότε ποσώς μας ενδιαφέρει πόσα κορόιδα υπάρχουν να αγοράσουν τα μαντζούνια που πουλάει ο σύγχρονος Καματερός ή για να μην πάμε τόσο πίσω, να θυμηθούμε την “θαυματουργή” φραπελιά....
 Οι εκδόσεις Γεωργιάδη, έχουν αποδείξει διαχρονικά ότι δεν έχουν καμία συστολή ή ηθικούς φραγμούς μπροστά στο κέρδος, νεοφιλελεύθεροι γαρ....
Ετσι έχουμε δει και να διαφημίζουν το αντισιωνιστικό βιβλίο του Πλεύρη “ΕΒΡΑΙΟΙ”, στο ίδιο στούντιο, ενώ χωρίς ενδοιασμό, ακόμη και το βρέφος του αξιοποίησε, στο instagram για την διαφήμιση εσωρούχων. Αφού μπορούν και τα βρίσκουν εμάς μας περισσεύει, ενήλικες είναι.
Τα γιλέκα
Το οτι πουλάει γιλέκα εξαπατώντας κόσμο, προσδίδοντάς τους υπερφυσικές ιδιότητες, δε διαφέρει πολύ από τα βιβλία με την εξωγήινη προέλευση των Ελλήνων, ή τα αντιχριστιανικά βιβλία δωδεκαθεϊστών που πουλούσε το πρωϊ και το βράδυ μιλούσε για την Παναγία κι ο…Σαμαράς με τον Θεό κατά την Σπυράκη
Οι εποχές που διατυμπάνιζαν τις θεραπευτικές ιδιότητες των νανογιλέκων έχουν περάσει, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να τις… “υπονοούν” για να μην έχουν προβλήματα με τον νόμο, όπως στις 19 Ιουλίου 2012 που κατηγορήθηκαν για απάτη εις βάρος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.)
ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΠΑΡΟΥΦΑ
Στα “ψιλά γράμματα” αναφέρουν, όχι και τόσο ρητά, ότι δεν είναι ιατρικό ή θεραπευτικό προϊον
23518906_10156409115384528_7657242657873860684_n
Αλλά αφήνουν υπονοούμενα ότι μπορεί και να είναι βάζοντας το “συμβουλευτείτε τον γιατρό ή φυσιοθεραπευτή σας”, κάτι περίεργο για ένα “απλό ρούχο”. Δεν νομίζω να ρωτάμε κάποιο Ιατρό όταν αγοράζουμε τζην. Το πιο ξεδιάντροπο, και καθόλου αστείο, είναι ότι αναφέρουν συχνά ότι μειώνει τις  επιπτώσεις των νοσογόνων ελευθέρων ριζών στο ανθρώπινο σώμα, δηλαδή το συσχετίζουν κλείνοντας το μάτι και με την πρόληψη του καρκίνου.
ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΠΑΡΟΥΦΑ
Τα δηθεν “βραβεία” που βγάζει ο Άδωνις στην εκπομπή του, θα τα βρήκε από κανένα παλαιοπωλείο για η συγκεκριμένη εταιρεια, δεν κέρδισε κανένα βραβείο στα European Business Awards, απλα διαγωνίστηκε, σαν προϊον ρουχισμού και ακόμη κι εκεί έχασε. Εντάξει και με φτερά στο κεφάλι μπορεί να κυκλοφορεί όποιος θέλει, αλλά δεν παίρνει βραβείο γι αυτό, με καμιά πενηνταριά ακόμη Ελληνικές (National Champions) 
ΜΑΓΙΚΟ ΥΦΑΣΜΑ ΜΟΥΦΑ
Στην παρουσίαση ρίχνει νερό στο γιλέκο και βλέπουμε, ότι “μαγικά” το ύφασμα είναι υδροφοβικό. Μην ξαφνιάζεστε είναι απλά μια κινέζικη απομίμηση του υφάσματος πυκνής πλέξης τύπου Gore Tex © που βρίσκεις σε οποιοδήποτε κατάστημα αθλητικών ή ορειβασίας
ΤΙΜΗ….ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
Η Αδωνις Γεωργιάδης και η κυρία Γεωργιάδη έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να ντυθούν στυλ, ρόλεξ και κοστούμια, αλλά και το στυλ είναι…ακριβό σπορ και όπως είναι προφανές η ταπεινή βουλευτική αποζημίωση των 10.000 είναι προφανές ότι δεν αρκεί για τέτοια ακριβά γούστα.
Ετσι πρέπει να βρούμε κορόιδα να χρηματοδοτήσουν την “μεγάλη ζωή”. Ετσι η σούπερ ντουπερ προσφορά του Άδωνι των €119,00 ευρώ είναι ΤΙΤΑΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ από τα €179,00 που λέει ότι το πουλάει η εταιρία. Αν κάποιος κάνει απλά ένα googlαρισμα (κάτι που δεν μπορεί να το κάνουν μεγαλύτερης ηλικίας συμπολίτες μας) θα ανακαλύψει ότι ιστότοπος το πουλάει με €80,00 και δωρεάν αποστολή.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
screencapture-newsbomb-gr-ellada-apokalypseis-story-395809-tile-paihnidia-georgiadi-me-tin-ygeia-ton-kapniston-1510759886205
Την ώρα που οι Μεγάλοι Δημοσιογράφοι μας πουλούσαν το προϊον “ο καλύτερος υπουργος Υγείας” (στα ρουσφέτια όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων)  κ. Άδωνις Γεωργιάδης πουλούσε ελαφρά τη καρδία επικίνδυνων συσκευών παραπλάνησης των καταναλωτών και με κίνδυνο για την δημόσια υγεία!
Μέσω του μισθωμένου τηλεοπτικού χρόνου της εκπομπής τηλεπωλήσεων «Ελλήνων Έγερσις», έψαχνε κορόιδα να πληρώσουν για την απόκτηση μιας συσκευής που υποτίθεται ότι αφαιρεί τις βλαβερές ιδιότητες από το τσιγάρο, με τη βοήθεια ενός «επαναστατικού» φίλτρου!
Μάλιστα, η συσκευή παρουσιαζόταν από συγγενικό πρόσωπο του υπουργού ως τεράστια ανακάλυψη μεγάλου επιστήμονα.
Ως γνωστόν, η εκπομπή τηλεπωλήσεων των βιβλίων της οικογενειακής εκδοτικής επιχείρησης Γεωργιάδη βρίθει φαντασμαγορικής, κατά πολλούς πατριδοκάπηλης επιχειρηματολογίας, και σε συνδυασμό με το όνομα του νυν υπουργού Υγείας διαμορφώνει ικανό πλαίσιο, για να κάμψει τις ανησυχίες των καταναλωτών.
syskevi
Το χειρότερο είναι ότι για την εν λόγω συσκευή έχει επιληφθεί η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, η οποία επέβαλε βαρύ πρόστιμο στην εταιρεία που την εμπορεύεται: «Παραπλανητική εντύπωση κατά τη διάθεση της πώληση του συστήματος NICOPAL G. GHIOLVAS SYSTEM II ‘συσκευή που καθαρίζει το τσιγάρο’ με ισχυρισμούς σχετικά με την ασφάλεια και τη βελτίωση της υγείας κατά το κάπνισμα, καθώς και την απεξάρτηση των καπνιστών από το κάπνισμα με τη χρήση του εν λόγω συστήματος για την επεξεργασία των τσιγάρων» προσδιορίζει η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή την παράβαση, για την οποία επέβαλε πρόστιμο 50.000 ευρώ.
Φυσικά, η συσκευή δεν είχε ούτε σχετική άδεια από τον ΕΟΦ.
 Συμπέρασμα, το HOAX επιβεβαιώθηκε

2 σχόλια:

  1. Τυχαίοοοοοοο, ότι όλο το πατριδοκάπηλο προδοτικό απόκομμα του ΛΑγΟΣ Καρατζαφεροκωλοτούμπα, μηδέ εξαιρουμένου και του αρχηγού του, ασκούσε αυτού του είδους τις πωλήσεις, ακόμη και σήμερα, παραπλανόντας τους έλληνες;;;;;ΤΕΛΟΠΟΝ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΔΙΑ(Σ)ΤΡΟΦΗ,ΙΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ,ΓΡΑΒΑΤΕΣ, ΚΟΥΠΕΣ, ΒΙΒΛΙΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΗΘΕΛΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ, ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!! ΑΓΥΡΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εἴπαμε:
      Ἡ Μαλακία δὲν πάει στὰ βουνά ἀλλὰ σὲ ἀρρώστους ὅπως ἡ ἀφεντιά σου.
      Φυσικὰ μόνος σου τὶς γράφεις, τὶς μαλακίαες σου, μόνος σου τὶς διαβάζεις καὶ μόνος σου αὐτοϊκανοποιεῖσαι...
      Δύστυχον πλᾶσμα....!!

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive