Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ. ΠΑΘΑΜΕ ΣΟΚ. ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Π Ο Ι Ο Ι !! ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ;

Οι σοκαριστικοί διάλογοι των δολοφόνων του Ζαφειρόπουλου: «Είπαμε στους βλάκες να πυροβολήσουν στα πόδια και αυτοί σκότωσαν τον φουκαρά». Σοκάρουν οι διάλογοι των δολοφόνων του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Οι συνομιλίες των εκτελεστών του 52χρονου δικηγόρου με τους έγκλειστους ηθικούς αυτουργούς είναι αποκαλυπτικές....
Ο «Αρχοντας των φυλακών», ο επονομαζόμενος «Κλόντι», ένας από τους «ιδιοκτήτες» γραφείου ενοικιαζόμενων δολοφόνων και… επιχείρησης εκβιασμών, ακούγεται στο… βάθος μιας τηλεφωνικής συζήτησης ενός κρατούμενου συνεργού του με τους εκτελεστές του ποινικολόγου να λέει:
«Πω πω, τον φουκαρά (Μιχάλη Ζαφειρόπουλο). Δεν έπρεπε να σκοτώσουν τον φουκαρά. Ρε τους βλάκες, τους είπαμε να τον πυροβολήσουν στα πόδια και αυτοί τον σκότωσαν».
Ο 32χρονος «ψηλός», ο δολοφόνος του δικηγόρου και ο 30χρονος άφαντος «κοντός» συνεργός του είχαν από την αρχή προσχεδιάσει να τον πυροβολήσουν στα πόδια, όπως επίτασσε το «συμβόλαιο».
Είναι χαρακτηριστική η συνομιλία τους, όπως περιγράφεται από τον 32χρονο συνεργάτη του δικηγόρου, ο οποίος άκουσε τον «κοντό» να λέει στο δολοφόνο: «Ρίχτου μία στα πόδια για να πάει το μήνυμα».
Το μήνυμα είχε δύο αποδέκτες: Τους έγκλειστους ηθικούς αυτουργούς του εκφοβισμού προκειμένου να πειστούν ότι υλοποιήθηκε το «συμβόλαιο» και το βασικό στόχο, τον έγκλειστο επιχειρηματία, ώστε να υποκύψει στις εκβιαστικές τους απαιτήσεις, καθώς δεν αστειεύονταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive