Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

ΝΔ: "Εξευτελισμός της κυβέρνησης η εισβολή Ρουβίκωνα στο Πεντάγωνο". Καμμιά ανακοινωσούλα απ τον ΣΥΡΙΖΑ; ΜΠΑ ε;

Αποτέλεσμα εικόνας για εισβολή Ρουβίκωνα στο Πεντάγωνο
Για εξευτελισμό της κυβέρνησης κάνει λόγο η ΝΔ, αναφορικά με την εισβολή του Ρουβίκωνα στο Πεντάγωνο. Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει πως...
«η σημερινή νέα εισβολή του Ρουβίκωνα μέσα στο Πεντάγωνο είναι βέβαιο ότι θα διδάσκεται στο μέλλον ως η επιτομή του εξευτελισμού μίας κυβέρνησης».
«Το να απευθύνουμε νέα έκκληση για τα αυτονόητα, δεν έχει πλέον κανένα νόημα» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

2 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!! ΓΑΜΩ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΑΡΕΣ ΣΑΣ!! ΡΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Ή ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!ΡΕ Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΑΣ;;; ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΑΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΡΕΜΑΛΙΑ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ-ΔΕΞΙΟΥΣ-ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΞΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ!!!!ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ-ΑΛΗΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!ΑΡΓΥΡΗ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ!! Α ΡΕ ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ (ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ) ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΛΣΥΛΛΙΟ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΜΑΡΙΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ARM;;;;;; ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive