Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Εξάρχεια: Δύο οι βασικοί ύποπτοι για τον βαρύ τραυματισμό της δικηγόρου Νατάσας Τσουκαλά. ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Τα βίντεο (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) του τραυματισμού της γυναίκας από ναυτική φωτοβολίδα "δείχνουν" τους δράστες - Εκτός κινδύνου αλλά σε σοβαρή κατάσταση η δικηγόρος. Τα βίντεο των τηλεοπτικών σταθμών που καταγράφουν τα επεισόδια της νύχτας της Παρασκευής στα Εξάρχεια... "οδηγούν" την ΕΛΑΣ σε δύο βασικούς υπόπτους για τον τραυματισμό της δικηγόρου-καθηγήτριας εγκληματολογίας Νατάσας Τσουκαλά. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το οπτικό υλικό για να εντοπίσουν τους κουκουλοφόρους, ένας εκ των οποίων εκτόξευσε με ευθεία βολή τη ναυτική φωτοβολίδα που τραυμάτισε τη γυναίκα στο γόνατο. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν χαρακτηριστικά προσώπων για να οδηγηθούν στην ταυτότητα των δραστών. Η δικηγόρος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση. Η Νατάσα Τσουκαλά εισέπνευσε φώσφορο από την ναυτική φωτοβολίδα με αποτέλεσμα να υποστεί εσωτερικά εγκαύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ οι γιατροί κατάφεραν να "σώσουν" και το πόδι της μετά τον σοβαρό τραυματισμό.

1 σχόλιο:

  1. Οι φασίστες να βρουν τους ενόχους; Ας τους βρει μόνη της,αν και δεν θα της είναι δύσκολο. Σίγουρα τους έχει πελάτες και συντρόφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive