Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Τραγωδία στην Δυτική Αττική :Μήπως "φταίει και ο Χατζηπετρής...",όπως έλεγε και ο αείμνηστος Λουκιανός Κηλαηδόνης ;...

MANDRA
Ο Εκπρόσωπος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ-ΛΑΟΣ τ. Βουλευτής Κωστής Αϊβαλιώτης για την τραγωδία στη Δυτική Αττική : « Τα ένοχα κόμματα εξουσίας μαζί με την ένοχη τοπική αυτοδιοίκηση ,που συστηματικά γλείφουν για τα ψηφαλάκια , δεν τολμούν εδώ και δεκαετίες να τα βάλουν με όσους χτίζουν μέσα σε ρέματα…
Και όχι μόνο αυτό, αλλά και οι «προοδευτικές» κομματικές νεολαίες (που δήθεν «κόπτονται» για το περιβάλλον αλλά βρωμίζουν ό,τι βρουν μπροστά τους) δεν διοργάνωσαν ΠΟΤΕ μια δενδροφύτευση , κάτι που αντιθέτως κάνει συστηματικά η Νεολαία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ-ΛΑΟΣ όπου υπάρχει καμμένη δασική έκταση.Επιπροσθέτως τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία χάνουν εκατοντάδες διδακτικές ώρες με ανούσιους «περιπάτους» ενώ επί «επάρατης δεξιάς» πριν 50 και 60 χρόνια τα σχολεία πήγαιναν για δενδροφύτευση (ώστε να συγκρατηθεί το χώμα και το νερό) και έτσι ξαναπρασίνισε πχ η μια πλευρά του Υμηττού, μετά την κατοχή. Εντωμεταξύ εκατομμύρια στρέμματα ορεινού όγκου στην Αττική παραμένουν γυμνά σαν σεληνιακό τοπίο και αρκεί μια ματιά πχ στην πλευρά του Υμηττού προς την θάλασσα , στο Ορος Αιγάλεω κοκ για να δει κανείς ότι το πιο ψηλό «δέντρο» είναι το … γαϊδουρόγκαθο .Όμως το γελοίο Ελληνικό κράτος και οι εξίσου γελοίες κομματικές νεολαίες δεν πήραν παράδειγμα από τη Νεολαία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ-ΛΑΟΣ, δεν δίνουν δεκάρα για δενδροφυτεύσεις και φυσικά δεν λένε κουβέντα ούτε για τα χτισίματα και τα μπαζώματα ρεμάτων, ούτε για κάποια δημόσια έργα που έγιναν στο γόνατο και λειτουργούν ως αναχώματα στην ροή του νερού : Επισήμως καταγγέλθηκε ότι η Νέα Εθνική Οδός στο ύψος της Νέα Περάμου έχει μπλοκάρει τις διόδους που είχε δημιουργήσει η φύση για την παροχέτευση των τεράστιων ποσοτήτων ύδατος που χτες έπνιξαν δομημένες περιοχές και σκότωσαν -αδιευκρίνιστο ακόμη - αριθμό συμπολιτών μας …»

3 σχόλια:

  1. Ο τ. βουλευτής Αϊβαλιώτης δεν δικαιούται κριτικής διότι είναι μέρος του συστήματος που παρέδωσε την χώρα στους διεθνείς τοκογλύφους (α΄μνημόνιο και Παπαδήμος)!! Αυτό ονομάζεται θράσος και απύθμενο μάλιστα, διότι οι προδότες εσχάτης σαν και του λόγου του έπρεπε ήδη να έχουν καταδικασθεί εις θάνατον(αν υπήρχαν κυβερνήσεις ΕΛΛΗΝΩΝ) και όχι να το παίζουν οσίες Μαρίες προσβλέποντας στην "αμνησία" του ελληνικού λαού!!!κατάλαβες Αργυράκο;; φιλοξενείς τύπους σαν και δαύτον που κάνει παρέες με προέδρους illuminati και ψηφίζει υπέρ της καταδυνάστευσης της πατρίδος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἄκόμη ξαμολυμένο σὲ ἔχουν ἤ τὸ ἔσκασες ἀπὸ τὸ ψυχιατρεῖο;
      Καὶ ἐσὺ κ. Ἀργύρη δὲν ἐντρέπεσαι νὰ μὴ παίρνῃς στὰ σοβαρὰ τὸν βαρύτατα ψυχικῶς ἀσθενοῦντα δυστυχῆ αὐτὸν ἄνθρωπον, ὅστις δικαίως καὶ διαμαρτύρεται ἀποκαλῶν σε "Ἀργυράκο";

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχαχαχαχα Νικόλαε είσαι βλαξ, μαλάκας και προπετής ηλίθιος οπότε που να σου εξηγώ τώρα!!!κοιμήσου αγορίνα μου και όταν ξυπνήσεις παρακάλα να φύγεις άμεσα στον άλλο κόσμο...............είτε με την δική σου θέληση, είτε από ξαφνικό θάνατο!!!ciao bambino!!!!

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive