Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Έφοδος της Αντιτρομοκρατικής σε τρία σπίτια Τούρκων σε Παγκράτι και Νέο Κόσμο - Συνελήφθησαν 9 Τούρκοι. Ήταν γιάφκες του “Ισλαμικού Κράτους”; (ΒΙΝΤΕΟ)


Με μια αστραπιαία επιχείρηση άντρες της Αντιτρομοκρατικής εισέβαλαν το πρωί της Τρίτης σε τρία σπίτια, στο Παγκράτι και τον Νέο Κόσμο και συνέλαβαν 9 Τούρκους, μεταξύ των οποίων και έναν καταζητούμενο με διεθνές ένταλμα.  Σύμφωνα με πληροφορίες...

Πως έφτασε η αντιτρομοκρατική στα ίχνη των εννέα προσαχθέντων - ΤΩΡΑ οι Αρχές προχώρησαν και στην κατάσχεση υλικού το οποίο χαρακτηρίζεται πολύ σημαντικό, όπως ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλα αντικείμενα που θα ερευνηθούν στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Στο εσωτερικό των σπιτιών έχουν βρεθεί βάζα με άγνωστη ύλη, καλώδια και ρολόγια.
Οι συλληφθέντες σχετίζονται με τη διεθνή τρομοκρατία, χωρίς να έχει διευκρινιστεί εάν πρόκειται για μέλη της τζιχαντιστικής οργάνωσης “Ισλαμικό Κράτος”.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive