Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Μετά από 65 χρόνια τούρκος Πρόεδρος στην Ελλάδα - Το πανό στην Θράκη

Μετά από 65 χρόνια τούρκος Πρόεδρος στην Ελλάδα - Το πανό στην Θράκη
Την επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν  στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες επιβεβαίωσε την Πέμπτη ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Χακάν Τσαβούσογλου.Ο «Σουλτάνος», ο οποίος βλέπει Τουρκία μέχρι την Θεσσαλονίκη, απειλεί πως θα επιτεθεί ξαφνικά και στηρίζει Αλβανία και Σκόπια εις βάρος των ελληνικών δικαίων.....
θα έρθει να συναντήσει, την ενδεχόμενα πιο «αδερφική» κυβέρνηση που έχει υπάρξει, αν λάβουμε υπόψη τα χθεσινά λεγόμενα του Προέδρου της Κύπρου, Νίκου Αναστασιάδη, παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.
Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης επισήμανε και το γεγονός ότι ο Ταγίπ Ερντογάν είναι ο πρώτος πρόεδρος που θα επισκεφθεί την Ελλάδα μετά από 65 χρόνια!!!
65 χρόνια τούρκος Πρόεδρος δεν είχε «πατήσει» στην Ελλάδα και τώρα έρχεται ως ανώτατος ηγέτης.
Ο τούρκος αξιωματούχος αναφέρθηκε ειδικά στην πορθμειακή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Σμύρνης, την κατασκευή σιδηροδρομικής γραμμής υψηλών ταχυτήτων από την Κωνσταντινούπολη στην Θεσσαλονίκη και την κατασκευή γέφυρας μεταξύ των συνοριακών σταθμών Κήπων και Υψάλων.
Έρχονται οι τούρκοι επενδυτές λοιπόν, οι οποίοι θα παρουσιαστών ως «κηδεμόνες» και των μουσουλμάνων που έχουν μαζευτεί στην χώρα μας, λόγω μεταναστευτικού.
Θα βρεθεί άραγε και στην ελεύθερη Θράκη; Στα Δωδεκάνησα;
Ένα πανό στο χωριό του «İskeçe» της Ξάνθης, υπήρχε, σύμφωνα με τον Τσαβούσογλου, ένα πανό που ανέγραφε «περιμένουμε τον ηγέτη του λαού για Βαλκανικό τσάι»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive