Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Τραγωδία χωρίς τέλος στη Μάνδρα: Εντοπίστηκε ακόμη ένας νεκρός – Στα 21 τα θύματα (ΒΙΝΤΕΟ)


Λίγο μετά τις 8 σήμερα το πρωί εντοπίστηκε ο ένας από τους δύο αγνοούμενους από τη θεομηνία που έπληξε τη δυτική Αττική, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των θυμάτων της σε 21. Η σορός του άνδρα, του οποίου τα στοιχεία ακόμα δεν έχουν ταυτοποιηθεί...
βρέθηκε στο περιβάλλοντα χώρο του αμαξοσοστασίου του δήμου Μάνδρας, εκεί που το περασμένο Σάββατο είχε βρεθεί ακόμα μία σορός.  Τον νεκρό εντόπισαν υπάλληλοι του Δήμου και η Πυροσβεστική κατάφερε να απεγκλωβίσει τη σορό. Οι έρευνες των σωστικών συνεργείων έχουν επικεντρωθεί στο σημείο αυτό τα τελευταία 24ωρα. Το σημείο έχει καλυφθεί πλήρως με τόνους λάσπης και φερτών υλικών, καθώς βρίσκεται πάνω στο ρέμα, από το οποίο πέρασε ο κύριος όγκος του νερού προτού κατακλύσει την πόλη της Μάνδρας.  Οι έρευνες συνεχίζονται για τον τελευταίο αγνοούμενο.
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive