Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Η επικοινωνία της με τον πρόξενο της Ελλάδας στο Χονγκ Κονγκ. Η έκκληση της 19χρονης Ειρήνης Μελισσαροπούλου: Θέλω να δω τους γονείς μου


Η νεαρή κοπέλα φέρεται να μην έχει συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάστασής της. Σε μια πρώτη επικοινωνία  με τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στο Χονγκ Κονγκ κ. Ιωάννη Μαλούκο ήρθε μετά από 4 ημέρες στη φυλακή η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου...
 σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος της κ. Σάκης Κεχαγιόγλου. «Η 19χρονη μετά από τέσσερις ημέρες ήρθε σε επικοινωνία με τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στο Χονγκ Κονγκ και τον ενημέρωσε ότι βρίσκεται στις γυναικείες φυλακές ανηλίκων όπου εκεί κρατούνται κορίτσια ηλικίας 14 έως 21 ετών και ότι θέλει να έρθει σε επαφή με την οικογένειά της στην Ελλάδα. Η 19χρονη είπε επίσης στον γενικό πρόξενο ότι οι συνθήκες εκεί είναι καλές».  Σύμφωνα με τον κ. Κεχαγιόγλου, η 19χρονη είναι πολύ πιθανόν να έχει μια πρώτη επικοινωνία με τους γονείς της τη Δευτέρα ενώ φαίνεται πως δεν έχει καταλάβει το πόσο σοβαρή είναι η υπόθεσή της και πιστεύει ότι είναι μια μικρή περιπέτεια και θα περάσει. 

5 σχόλια:

  1. Έμπορος ναρκωτικών είναι
    Αρκετά γνωρίζει τι έκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στις κινέζικες φυλακές μαθαίνεις πειθαρχία και σε κάνουν άνθρωπο, αν δεν πιανόταν θα την κάναν εξαρτημένη πουτάνα και θα ψοφούσε απ` την πρέζα με το πουλί στο χέρι.
    Να ευχαριστεί τον Θεό που την έπιασαν εκεί και όχι σε κάτι άλλες ασιατικές η νοτιοαμερικάνικες χώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλ μεχρι τωρα ηταν ανεξαρτητη πουτανα?

      Διαγραφή
    2. Ρε παιδιά 19 χρονών παιδί είναι. Βέβαια αν δεν την πιάνανε πόσα άραγε παιδιά θα πέθαιναν από τον αργό θάνατο που κουβαλούσε; Δύσκολη εξίσωση. Δεν παύει όμως να είναι και η ίδια ένα παιδί, έστω και παραπλανημένο. Ο Θεός να δώσει την λύση. Μόνον Αυτός ξέρει.

      Διαγραφή
    3. Αυτά τα γραφικα ο ...Θεος να δωσει λυση δεν παιζουν σημερα πονοχυχε πατριωτη.Ο θεος όταν μας επλασε δεν ηξερε για ναρκωτικα.Δεν είναι στα υπ`οψιν Του!

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive