Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Θύελλα για το ξύλο στους πλειστηριασμούς – Καταγγέλλουν ότι βγήκαν «στο σφυρί» και πρώτες κατοικίες κάτω από 100.000 ευρώ (ΒΙΝΤΕΟ)


Άγριο ξύλο έπεσε στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας όταν κινήματα κατά των πλειστηριασμών και αλληλέγγυοι επιχείρησαν να ματαιώσουν τη διενέργειά τους....
Μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις στην προσπάθεια τους να σπάσουν τον κλοιό και να μπουν στην δικαστική αίθουσα για να ματαιώσουν τους πλειστηριασμούς.



Τα ΜΑΤ επενέβησαν και άρχισαν να χτυπούν με γκλοπς τους συγκεντρωμένους, ενώ έριξαν και χημικά μέσα στους κλειστούς χώρους του Ειρηνοδικείου.

Οι αλληλέγγυοι απαντούσαν στη χρήση χημικών πετώντας αντικείμενα ενώ άδειασαν και δύο πυροσβεστήρες. Η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική ενώ το σκηνικό θύμιζε «εμπόλεμη ζώνη».

Τα αδέλφια Ηλίας και Λεωνίδας Παπαδόπουλος που πρωταγωνιστούν στις κινητοποιήσεις του Κινήματος «Δεν Πληρώνω» μίλησαν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Έπεσε το ξύλο της αρκούδας, στο νοσοκομείο νοσηλεύονται άτομα με αναπνευστικά προβλήματα και σπασμένες μύτες, ανέφεραν μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω».

«Οι 5 συμβολαιογράφοι, οι οποίοι βρίσκονταν χθες στην αίθουσα και υπό τα δακρυγόνα και το ξύλο που έπεφτε έξω έκαναν πλειστηριασμούς, εκ των οποίων και πρώτης κατοικίας, θα πρέπει να ντρέπονται», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

«Αυτό που συνέβη χθες ήταν μια χουντική έμπνευση να μην αφήνει τον κόσμο να μπει στο Ειρηνοδικείο. Να πέφτει το ξύλο της αρκούδας, να έχουμε συναγωνιστές μας στο νοσοκομείο, οι οποίοι νοσηλεύονται με αναπνευστικά προβλήματα και σπασμένες μύτες» είπαν τα μέλη του κινήματος

Δείτε το βίντεο από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive