Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

ΡΕΖΙΛΙ κι απ τους Times για Καμμένο: Ο λογαριασμός του ξενοδοχείου στο Λονδίνο οδηγεί σε κρίση την Ελλάδα


Με τον χαρακτηριστικό τίτλο: «Ο λογαριασμός του ξενοδοχείου στο Λονδίνο οδηγεί σε κρίση την Ελλάδα», οι βρετανικοί Times φιλοξενούν άρθρο για την υπόθεση του υπουργού Άμυνας.
Η εφημερίδα αναφέρει ότι ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία του Λονδίνου είναι στο επίκεντρο σκανδάλου που απειλεί να ρίξει την ελληνική κυβέρνηση...

«Ο Πάνος Καμμένος έμεινε στο Mandarin Oriental Hotel, όπου τα δωμάτια συνήθως κοστίζουν περίπου 600 λίρες τη βραδιά. Μαζί με τη σύζυγό του, ο κ. Καμμένος κατάφερε να κάνει λογαριασμό 2.642 λιρών από τις 13 έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Ο λογαριασμός, που περιελάμβανε τζογάρισμα σε ρουλέτα και ζάρια, ήρθε στη δημοσιότητα στην Ελλάδα, αφότου ο κ. Καμμένος είπε την προηγούμενη εβδομάδα ότι πλήρωσε για τη διαμονή του από την τσέπη του. Aργότερα διαπιστώθηκε ότι υπέβαλε αίτηση για κάλυψη εξόδων», συνεχίζει το ρεπορτάζ.

Το αγγλικό μέσο μεταδίδει ότι πρόκειται για το ίδιο ξενοδοχείο, στο οποίο η βασίλισσα Ελισάβετ είχε φιλοξενήσει ξένους ηγέτες και άλλους επίσημους για τον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον το 2011 και η σουίτα κοστίζει 2.580 λίρες.

«Η διαμονή του κ. Καμμένου προκάλεσε νέα θεσμική κρίση στην Ελλάδα. Τον κάλεσαν να παραιτηθεί γιατί τον κατηγορούν ότι παραπλάνησε τους βουλευτές και τους φορολογούμενους», υπογραμμίζει ακόμη η εφημερίδα του Λονδίνου, που τονίζει ότι «αρχικά ο κ. Καμμένος είπε ότι είχε χρησιμοποιήσει την πιστωτική κάρτα του για να καλύψει τα προσωπικά του έξοδα και παραδέχθηκε ότι είχε παίξει στο καζίνο, αλλά αρνήθηκε να πει πόσα ξόδεψε».

Το ρεπορτάζ τονίζει πως η αντιπολίτευση κάλεσε τον Πάνο Καμμένο να παραιτηθεί, σημειώνοντας ότι τα αντίγραφα δείχνουν πως ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πλήρωσε με μετρητά, αλλά ανέφερε ως διεύθυνση το υπουργείο Άμυνας.

Επίσης, φιλοξενούνται δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο ως «επικό ψεύτη», καθώς και του Σταύρου Θεοδωράκη που ζήτησε από τον υπουργό Άμυνας να παραιτηθεί.

Το δημοσίευμα καταλήγει ότι η πτώση της δημοτικότητας του Αλέξη Τσίπρα, σε χαμηλό ρεκόρ φέτος, τροφοδοτεί τις φήμες για ανασχηματισμό ή πρόωρες εκλογές. 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive