Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Νέο βίντεο - σοκ από το μακελειό στο Λας Βέγκας – Δεν ήταν ISIS ο πιστολέρο λένε οι αμερικανοί


«Η επίθεση στο Λας Βέγκας δεν σχετίζεται με τρομοκρατία», λένε τώρα οι αμερικανοί. Ο πρόεδρος της επιτροπής Πληροφοριών της αμερικανικής γερουσίας Ρίτσαρντ Μπαρ δήλωσε ότι η επίθεση, όπου σκοτώθηκαν 58 άνθρωποι την Κυριακή το βράδυ....
δεν φαίνεται να είναι «τρομοκρατικής» φύσης.
«Στην παρούσα φάση, πρέπει να πω ότι δεν μου φαίνεται να υπάρχει κάποια διασύνδεση με τρομοκρατία» επισήμανε ο Μπαρ, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου. Ο Μπαρ, λόγω της ιδιότητάς του στο Κογκρέσο, βρίσκεται σε τακτική επαφή με όλες τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών. Ωστόσο, ο Αμερικανός αξιωματούχος δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες σχετικά με το συμπέρασμά του.

Οι αμερικανικές αρχές περιγράφουν, έως αυτήν τη στιγμή, τον δράστη του Λας Βέγκας, Στίβεν Πάντοκ, ως έναν «μοναχικό λύκο». Το FBI ανακοίνωσε ότι δεν έχει βρει καμία διασύνδεση μεταξύ του 64χρονου με κάποια «διεθνή τρομοκρατική οργάνωση» αφού οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση που διέπραξε ένας από τους «στρατιώτες» της οργάνωσης.

Νέο συγκλονιστικό βίντεο

Η αστυνομία του Λας Βέγκας έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από την πολύνεκρη επίθεση.

Συγκλονίζει η καταγραφή από κάμερα αστυνομικού την ώρα της επίθεσης και η οποία καταγράφει τα γεγονότα καρέ-καρέ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive