Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Eίδηση Σοκ: Οίκοι ανοχής... για κτηνοβάτες στη Γερμανία. Θα τους νομιμοποιήσει ο Τσίπρας


Συγκλονίζει η είδηση που έρχεται από τη Γερμανία, ότι σε πολλές περιοχές της χώρας, φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια...οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες. Η λειτουργία αυτών των οίκων ανοχής  - που έχει προκαλέσει σοκ και οργή στην παγκόσμια κοινότητα – στηρίζεται σε ένα νόμο που καθιστά νόμιμη την κτηνοβασία...
έχοντας ως μοναδικό περιορισμό τον μη τραυματισμό του ζώου. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ακτιβίστρια για την προστασία των ζώων, Madeleine Martin, στην εφημερίδα ''Frankfurter Rundschau'' οι κτηνοβάτες επιχειρούν να παρουσιάσουν το σεξ με ζώα ως «επιλογή τρόπου ζωής» και κάλεσε την κυβέρνηση να απαγορεύσει κατηγορηματικά την κτηνοβασία σε όλη τη χώρα. Η Martin καταγγέλλει ότι έχουν δημιουργηθεί μέχρι και... ερωτικοί ζωολογικοί κήποι, όπου οι επισκέπτες κάνουν σεξ με ζώα όπως λάμα ή κατσίκες. Από την πλευρά τους οι κτηνοβάτες δημιούργησαν ομάδα προκειμένου να εναντιωθούν σε οποιαδήποτε αλλαγή του νόμου και σύμφωνα με τον πρόεδρό τους, Michael Kiok, «οι απλές έννοιες της ηθικής δεν έχουν καμία δουλειά με το δίκαιο». «Είμαστε μια μειονότητα που γινόμαστε στόχος διακρίσεων φανατικών εξ αιτίας του σεξουαλικού μας προσανατολισμού. Είμαστε φυσιολογικοί. Έτσι γεννηθήκαμε», αναφέρουν επίσης σε ανακοίνωσή τους.

3 σχόλια:

  1. Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό για το συνταγματικό τόξο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έμπαινε Καρανίκα με το αφεντικό σου. Μετά από έναν χορταστικό μπάφο, μια κατσίκα για ερωτική συντροφιά είναι ότι πρέπει. Άσε που θα αναπτυχθεί και η κτηνοτροφία. @αυτό το τελευταίο είναι καλό επιχείρημα για την αιτιολογικη έκθεση και για τα καναλια@ Εμπρός λοιπόν τι περιμένετε ; Θα σας προλάβει να ΝΔ και θα κλαίτε. Εσείς άλλωστε δεν είστε σαν τους φασίστες της ΧΑ που θα ουρλιάζουν όχι στο νομοσχέδιο συντασσόμενοι με την οπιστοδρομικη εκκλησία. Εμπρός λοιπόν, μην χάνετε χρόνο. Άσε που μπορεί να τα πάρετε και από τον ευεργέτη Σόρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γερμανία, η χώρα που μας κουνά το δάχτυλο. Γερμανοί, ο λαός που έκανε επιστήμη την απάτη. Που κατέστρεψαν δύο φορές την Ευρώπη και τον κόσμο, Και εμείς αντί να τους στείλουμε στο διάολο τους προσκυνάμε. Τι να πω; Αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive