Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

ΚΡΗΤΗ. Άγνωστοι εκτέλεσαν με καραμπίνα τον γνωστό καρδιολόγο Χριστόδουλο Καλαντζάκη. ΦΩΤΟ


Αποτέλεσμα εικόνας για Εκτέλεση γιατρού στη Σητεία: Συνέλαβαν έναν Βούλγαρο -Πιθανό το ερωτικό κίνητρο
Αντιμέτωπες με ένα άγριο έγκλημα, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, βρίσκονται οι διωκτικές αρχές στο Λασίθι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην περιοχή Πιλαλήματα της Σητείας, βρέθηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος, στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του, γνωστός γιατρός της περιοχής....
  

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τα τοπικά ΜΜΕ, νεκρός είναι ένας 62χρονος ιδιώτης καρδιολόγος, τον οποίο εκτέλεσε γύρω στις εννέα το πρωί, ανήμερα μάλιστα των γενεθλίων του, μέσα στο αυτοκίνητό του, άγνωστος αριθμός δραστών.  

Πρόκειται για το γιατρό Χριστόδουλο Καλαντζάκη, σύμφωνα με το cretapost.gr.   Η δολοφονική επίθεση σημειώθηκε με κυνηγετικό όπλο, στην περιοχή Πιλαλήματα Σητείας, κοντά στις Λιθίνες.    Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, φαίνεται ότι έχουν «πέσει» συνολικά τέσσερις πυροβολισμοί καθώς εκτός από το σώμα του άτυχου άνδρα έχει πυροβοληθεί το παρμπρίζ και η πόρτα του αυτοκινήτου.  Όπως φαίνεται από τα μέχρι τώρα στοιχεία, άγνωστοι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στον γιατρό, τον οποίο πυροβόλησαν ενώ βρισκόταν μέσα στο όχημα του. 
dolofonia
 Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε να μην παραλάβει το νεκρό καθώς στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και ιατροδικαστής.    
Αποτέλεσμα εικόνας για Εκτέλεση γιατρού στη Σητεία: Συνέλαβαν έναν Βούλγαρο -Πιθανό το ερωτικό κίνητρο
Το θύμα είχε καταγωγή από τη Σητεία, ήταν παντρεμένος με αλλοδαπή απο τη Βουλγαρία και σήμερα είχε ιατρείο στο Μακρύ Γιαλό.  ΠΗΓΗ: fonien.gr, cretapost.gr, neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive